sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kauneusbloggaajien keväinen meikkihaaste

Heii!



Se se on viimeistään kevään merkki kun joku/useampi bloggaajista haluaa alkaa järkkäillä yhteisiä haasteita meille kauneusbloggaajille. Tällä kertaa tätä ajatusta esiin nosti ihana Alohair-blogin kirjoittaja ja kappas vaan, vapaaehtoisia löytyi useita. Tämän kertainen haaste toimii sanojen pohjalta ja hyppäsihän mukaan muutama sponsorikin!

Haaste toteutetaan useamman viikon aikana ja muut mukana olevat tänään ovat Nena Sofia, MaittaLy, Meikkimonsterin Maailma, The Diary Of A Shopaholic, Life And Other Disasters ja RiaG. Viimeisimpään laitoin linkin vain etusivulle koska postauslinkkia ei ollut vielä tullut siinä vaiheessa kun tätä nyt näpyttelen.



Ensin muutama sana itse sponsoreista ja tottakai itse inspiraatiosanasta!

Mukaan tämänkertaiseen tempaukseen lähti pretty.fi ja Glitternisti. Pretty.fi-verkkokauppa halusi lähteä mukaan NYX Professional Makeupin The Go-To Palette-monitoimipaletilla sävyssä Bon Voyage*, verkkokaupalla on tosin tällä hetkellä niin hyvät alet menossa etten löytänyt palettia sieltä linkitettäväksi mutta muut NYX Professional Makeup:n paletit löydät täältä . Glitternisti taas muisti meitä kahdella erilaisella glitter-purkilla joista itselleni saapui vihreä Iridescent Mint* ja  Super Silver*.


 Ja sitten siihen motivaatiosanaan joka oli itselläni TULPPAANI. Lähdin sanaan mukaan lähinnä värimaailmaltaan ja täytyy sanoa että tästä tuli aika ihana! Valtaosa paletin sävyistä on sävymaailmaltaan tummempia mutta päädyin käyttämään palettia yllättänkin paljon.

Liikkuvan luomen sävy tulee paletin poskipunasta - loin luomelle parempaa tartuntapintaa peitevoiteella ja taputtelin poskipunan paikalleen sormin. Alaluomen vesirajan ja ripsien tyven rajasin essensen vedenkestävällä tummanvihreällä rajauskynällä ja käytin paletin tummanvihreää väriä häivytykseen sekä rajauskynän kiinnitykseen. Jatkoin tummanvihreällä myös silmänurkkiin luoden sinne hieman varjoa.


Poskille käytin myös paletin sävyjä ja ihastuin aivan täysillä paletin shampanjansävyiseen korostussävyyn! Sillä saa aikaan hennomman hohteen mutta myös kerrostamalla tarvittaessa voimakkaamman. Paletin varjostussävy/aurinkopuuteri on aika lämmin ja tumma sävyltään näinkin vaalealle mutta ainakin pigmenttiä löytyy!

Sitten päästäänkin glittereihin ja päädyin käyttämään vihreää läpikuultavaa glitteriä. Glitternisti neuvoo kiinnittämään glitterin esimerkiksi vaseliinilla mutta itse käytin glitteriä niin lähellä silmiä että käytin niiden kiinnittämiseen ripsiliimaa. Perinteinen muoviglitterihän muuten sitten kannattaa poistaa pyyhkimällä suoraan roskikseen ettei se joudu viemäreihin mahdollisesti rasittamaan vesistöjä.


Halusin itse sitten vielä heittää meikkiin mukaan ripset ja siihen tarkoitukseen laatikosta valikoitui Eyluren Enchanted #Shoes Are My Muse*-ripset. Ripset olivat kevyet ja helpot laittaa paikalleen ohuen ripsinauhan ansiosta vaikkakin nämä olivat omiin silmiini vähän turhan kaarelle taivutetut. On muuten hauskaa miten vaatimattomilta ripset näyttävät pakkauksessaan, nämä ovat nimittäin omiin silmiini tosi pitkät ja ulkonevat! :D

Huulille laitoin ColourPopin Ultra Satin Lip-huulipunaa sävyssä Dopey. Tuputtelin huulipunan päälle vielä vähän paletin korostussävyä. En normaalisti käytä niinkään huulituotteita mutta ihan hauskaltahan tuo näyttää.


Kaikenkaikkiaan tämä on ollut AIVAN IHANA haaste ja minulla oli tosi kivaa tämän kanssa! Ja sainpa itseäni vähän pois omalta mukavuusalueeltakin ;)

Innostuitteko te näistä väreistä?



Ihanaa maanantaita muruset💓

















*pr-näyte

40 kommenttia:

  1. Uuu! Kaunis meikki ja sopii sinulle niin hyvin!

    VastaaPoista
  2. Nää haasteet on aina yhtä ihania - niin toteuttaa kuin seurata mitä muut ovat taiteilleet <3

    VastaaPoista
  3. Hyvä toteutus. Tulee boheemit-vibat, ehkä tuo hiuskoru ja pitkät hiukset tekevät sen :)

    Meillähän on muuten aika samanlinjaiset meikit vaikka sana onkin eri! Hauskaa :)

    VastaaPoista
  4. Oi miten kaunis meikki! Ja nuo huulet on IHANAT <3

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis meikki ja ihana hohde poskipäillä <3

    VastaaPoista
  6. Voi miten kaunis meikki! Tuo poskipunan sävy on ihana ja näyttää sulla todella hyvältä luomillakin :)

    VastaaPoista
  7. Niin kaunis meikki sullakin! <3 Ja hyvin oot saanut liitettyä ton tulppaani -sanan tohon meikkiin :)

    VastaaPoista
  8. Kivan näköisen meikin sait aikaseksi. Voisi olla aika hyvä festarimeikki :)

    VastaaPoista
  9. Oi, miten nätti meikki ja nätti olet itsekin:)

    VastaaPoista
  10. Vitsit miten upea, tuo värien käyttö <3 Tää meikki sopii sulle täydellisesti :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kaunis meikki! :) Mäkin ihastuin tuon paletin korostussävyyn!

    VastaaPoista
  12. Oih, aivan ihanat sävyt silmeikissä <3

    VastaaPoista
  13. Tuo vihreä glitteri sopii niin hyvin tähän meikkiin. :)

    VastaaPoista
  14. Todella kaunis meikki. Glitter sopii kans tosi kivasti :)

    VastaaPoista
  15. Tämä on kyllä upea meikki, sopii sulle todella hyvin! Hyvän sävyisen glitterin satuit saamaan saamaasi nähden. Täytyypä itsekin kokeilla joku kerta glitteriä tuolla tavalla alaluomelle!

    VastaaPoista
  16. Kaunis meikki! Sopii sulle hyvin, tuo vihreä etenkin toimii täydellisesti!! :)

    VastaaPoista
  17. Aivan ihana meikki. Vähänkö sait kivan sanan :) Meikki kuvastaa sitä kans hyvin. Eyluren ripset on muuten ihan omia lemppareita!

    x Charlotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tais käydä tuuri sanan kanssa sävyjä ajatellen! :D Oon itekin noista pääosin tykännyt kun ripsinauha ei oo liian tönkkö :)

      Poista