torstai 5. huhtikuuta 2018

Burt's Beesin kauniit huulipunat

Heii!Tänään haluan näyttää teille tavoistani poiketen kaksi kaunista huulipunaa. Minähän olen tunnetusti huono huulituotteiden kanssa, parhaiten tulen toimeen huuliöljyjen kanssa, mutta näitä halusin ehdottomasti kokeilla. Ja hei, katsokaan nyt noita huulipunien hylsyjäkin!


Burt's Bees on ollut aina enemmän tunnettu ihonhoitotuotteistaan mutta merkki on hiljakseen tuonut markkinoille myös jonkin verran huulituotteita, kaikki alkoi sävyttävästä huulivoiteesta johon minäkin ihastuin vuosia sitten Englannissa.

Jossain vaiheessa Burt's Bees toi markkinoille uusitut perinteiset huulipunansakin, itse halusin kokeilla satiinisesta huulipunasta sävyjä Orchid Ocean* ja Sunset Cruise*. Orchid Ocean on kylmähkö violettiin taittava tumma viininpunainen ja Sunset Cruise on ruusuisen punertava.


Koostumus huulipunissa on jäykähkön vahamainen ja tuoksu lähes huomaamaton. Huulipuna leviää huulille kuitenkin helposti ja Sunset Cruise levittyy tasaisen peittävästi - Orchid Oceania vaivaa sama "vika" kuin tummia sävyjä yleensä, se levittyy laikukkaasti ja paikkapaikoin huonosti. Alla olevissa kuvissa Sunset Cruise on paljailla huulilla kevyellä kädellä levitettynä ja Orchid Ocean huultenrajauskynän päällä jolloin se toimiikin paremmin.

Sunset Cruise on minulle lähes kuin nudepuna, jos se olisi hieman vaaleampi sävyltään se sointuisi huulteni sävyyn täydellisesti!


Huulipunan lopputulos on himmeä ja koostumuksestaan johtuen kestää yllättävän sitkeästi menossa mukana, huulipuna jää lasin reunoihin maltillisesti eikä kulumista huomaa välittömästi varsinkaan neutraalimmassa sävyssä. Nyt ainoa itseäni harmittava asia on se ettei Burt's Beesiä myydä laajemmin!

Huulituotteet löydät ainakin täältä.Ihanaa loppuiltaa💓
*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Toi tumma näyttää todella upealta! Ei uskoisi puikosta että Sunset on noin nude. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan sävyinen tuo Orchid Ocean :)

  VastaaPoista
 3. Hylsyt ovat tosiaankin kauniit ja veistokselliset. Itse käytän melkein ainoastaan puikkohuulipunia ja kermaisuus ja pehmeys on silloin olennaista. Vahamaisuus ei kuulosta kovin hyvältä, mutta minusta lopputulos näyttää todella hyvältä. Olen nähnyt livenä Burt's Beesin meikkejä vain Stockalla, jos oikein muistan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on nuo enemmän jämäkkiä kun kermaisia,ymmärrän kyllä kermaisuuden viehätyksen :)

   Poista
 4. En tiennytkään, että BB:llä on myös huulipunia! Molemmat näyttää ihanalle, mutta Sunset Cruise iskee muhun tällä kertaa enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulispa Suomeen muutenkin enemmän Burtin tuotteita,mua kiinnostas sen misellivesi!

   Poista