maanantai 14. toukokuuta 2018

Värin ylläpitoa - KC Professionalin klassikot

Heii!Mitäpäs jos tänään kurkattaisiinkiin jo varsinaisiin kulttituotteisiin?


KC Professional on pikkuhiljaa vuosien saatossa luonut mainettaan eikä aivan suotta. Kun mietin värin ylläpito tuotteita, taisi ensimmäiset itselläni juurikin olla KC:n variaatioita. KC:lla tämän tyyliset tuotteet olivat markkinoilla kuluttajille jo silloin kuin ne eivät olleet niin tavanomaisia.

Pääsinkin nyt verestämään muistoja ja tutustumaan myös uuteen värin ylläpito tuotteiden saralla - olen nimittäin nyt käyttänyt merkin Color Mask Shampoota*, Color Mask Tehohoitoa* ja Color Mask Paintia sävyssä Cherry Bomb*. Mitä näihin tulee, on suoraväri näistä kylmemmän punainen kuin värishampoo ja tehohoito.


Aloitetaanpa sitten vaikka shampoosta! KC:n Color Mask Shampoo on hellävaraisesti pesevä, lähes tuoksuton ja hiusväriä syventävä pesutuote. Itse tykkään levittää tämän hiuksiin ja jättää hetkeksi "vaikuttamaan", nappaan siis hiukset hainhampailla ylös kiinni ja jatkan muihin pesutoimenpiteisiin. Huuhdellessa hiukset jäävät karheahkoiksi joten ainakin pidempien hiuksien kanssa suosittelen hoitoainetta tai juurikin tehohoitoa. Olen kuullut ihmisten joskus sanovan ettei värishampoot ole niin oleellisia tai tehokkaita, sanoisin että punaisten sävyjen kanssa on. Punaisellahan on huono maine mitä tulee nopeaan haalistumiseen ja olen huomannut värishampoon syventävän omaa hiusväriäni enemmän kuin vain värinaamiota käytettäessä. 

Color Mask Tehohoito taas on paljon muutakin kuin vain sävyttävä tuote. Kyseessä on rakennepaikkaava tehohoito joka siis tuo kuluneille hiuksille myös sitä jotain ekstraa. Tämä on minulle porukan tutuin tuote mutta olin jo päässyt unohtamaan miten näppärä tämä on! Tässä on mieto tuoksu ja tämä leviää ihanteellisesti, ihan kuin hieman "vaahdoten" jolloin tuotetta ei tarvitse niin suuria määriäkään kerrallaan. Tehohoito levitetään pestyihin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia - itse siis yleensä levitän tämän hiuksiin ja käyn esimerkiksi kuorimaan ihoa, aika menee niin nopeasti. Huuhtelun jälkeen hiukset tuntuvat tosi sileiltä enkä ainakaan itse ole koskaan tarvinnut mitään hoitavia tuotteita tämän lisäksi.

Viimeisenä uusin tuttavuuteni eli Color Mask Paint sävyssä Cherry Bomb. Ensimmäiseksi on sanottava että ovatko nämä poistumassa markkinoilta kun en näitä enää KC:n omilta sivuilta löytänyt? Toivottavasti ei!


Seuraavaksi.. Saisiko tätä vaikka ämpärissä??? Tämä on ollut aivan huikeaa! Kyseessä on suoraväri jolla saa huomattavasti intensiivisempää jälkeä aikaan kuin väriä ylläpitävillä tuotteilla. Tämä suositellaan levittämään pestyihin kosteisiin hiuksiin (levittyy helpommin näin mutta jotkut laittavat kuiviinkin) ja suoravärin annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia. Itse usein pesen hiukset ensin, levitän suoravärin päähän, suljen hiukset ylös hainhampaalla ja käyn esimerkiksi siivoamaan kylppäriä. Näin mahdollista sotkua ei levitä kylppärin ulkopuolelle ja no.. Saapahan jotain hyödyllistä aikaiseksi samaan aikaan! Vältän tämän levittämistä päänahkaan tai ylipäätänsä ihoon koska se voi tarrata kiinni, samasta syystä tämä on ainoa väriä ylläpitävistä tuotteista jonka kanssa käytän kumihanskoja.

Huuhtelun jälkeen näkyy tämän taika. Omat punaiset hiukseni ovat tämän jälkeen kuin vastavärjätyt, kiiltävät ja yksinkertaisesti kauniit! 75ml putkilo on vain harmillisen pieni pitkille hiuksille ja toivoisinkin että tätä saisi isommassa pakkauskoossa. Olen kokeillut tätä toisessakin sävyssä ja kuulkaa.. Siitä lopputuloksesta on vielä aivan pakko kirjoittaa teille!

Onko värituotteet teille arkipäivää, mitä merkkejä suositte?


KC:n tuotteita löydätte esimerkiksi Sokoksilta ja lukuisista verkkokaupoista.Ihanaa päivää!*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Käytin just eilen Color Mask tehohoitoa, jonk ostin Sokoksen hiuspäiviltä. Se antaa kivasti väriä sekä hoitaa hiukset tosi sileiksi :)

    VastaaPoista
  2. Iloisia uutisia! Asiakkaidemme pyynnöstä Color Mask Paint palaa uuden ystävänsä Color Mask Artin rinnalle, eli nyt valikoimassa on kaksi ominaisuuksiltaan hieman erityyppistä suoravärisarjaa :)

    VastaaPoista