maanantai 19. maaliskuuta 2018

Makeup Revolution Flawless4 - edullinen vastaus lämpimään villitykseen

Heii!Tänään luvassa kevyt viikon aloitus, täällä on ainakin ollut niin perinteinen MAANANTAI. Miksi se meneekin niin että jos aamulla jokin asia menee pieleen, tapahtuu samaa koko loppupäivän?

Mutta kurkistetaan nyt Makeup Revolutionin Flawless4-palettiin, ajoitushan on täydellinen nyt kun tämä merkki on rantautunut Suomeenkin!


Ruusukultaisesta paletista löytyy 32 eri luomivärinappia niin hohtavissa, satiinisissa kuin mattasävyissäkin. Laatu paletissa on jonkin verran vaihtelevaa (mikä ei yllätä kahdeksan punnan hinnalla) mutta kaiken kaikkiaan olen ollut kuitenkin yllättynyt tämän paletin laadusta - Makeup Revolutionilla on nimittäin joitain reilusti huonompilaatuisia paletteja.

Mitä tähän palettiin tulee voivat voimakkaasti hohtavat napit murentua kovempaa painetun siveltimen alla, pigmentiltään parhaimmaksi näkisin paletin mattasävyt. Tykkään paletin lämpimyydestä mutta jäin kaipaamaan esimerkiksi rehellisesti viininpunaisia sävyjä - paletissa on lämpimiä ruskeita mutta pääaosin kylmiä punaisia. Hohtavat violetit ovat kiva lisä!


En tiedä onko tämä paletti tullut Prisman valikoimiin koska sain itse omani tuliaisena mutta bongasin sen ainakin täältä - Cocopandan kuva paletista on tosin sävyltään aivan liian vaalea.

Miten siellä on tämä viikko lähtenyt käyntiin?Ihanaa uutta viikkoa💓
 

6 kommenttia:

 1. Makeup Revolutionin paleteissa on joitakin loistavia (kuulemma) ja sitten niitä vähemmän loistavia. En ole itse vielä onnistunut löytämään edes hyvää palettia, mutta mukava tietää, että tässä olisi yksi kandidaatti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka onkin halvempi merkki ni onhan se inhottavaa siivilöidä tuotteita läpi jos sattus tulemaan hyvälaatunen vastaan :|

   Poista
 2. Sävyt on hurjan kauniita tässä paletissa :) Harmi, ettei luomivärinappien laatu ole tasainen :/ Kieltämättä on aikamoinen ero muuten tossa sun ja Cocopandan kuvien välillä :D Just ton takia pyrinkin aina etsimään Googlesta kuvia eri tuotteista, kun noi tuotekuvat ei todellakaan aina oo ihan sitä, mitä se todellisuus sitten on.

  VastaaPoista