keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Vartalovoi joka tuoksuu paratiisille

Heii!Ulkona kun lämpötilat heittelevät, voitaisiinkin puhua vartalonhoidosta ja tänään varsinkin Evolven vartalovoista.

evolve on englantilainen yritys joka valmistaa luksuslaatuisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita pieninä erinä Hertfordshiressä. Pienien erien ajatuksen takana on pitää tuotteet mahdollisimman tuoreina kuluttajille asti ja mikä parasta - tuotteet ovat orgaanisia, vegaanisia ja cruelty free. Kaikesta huolimatta, hinnat eivät ole järjettömiä.


evolven Tropical Blossom Body Butter* todellakin tuo tropiikin pakkasen keskelle. Vartalovoi ei ole ainoastaan ihoa reippaasti pehmentävä mutta myös valloittavan tuoksuinen, vartalovoi tuoksuu nimittäin omaan nenääni ainesosista löytyvälle monoi öljylle sekoitettuna merkin sivuilla mainittuun trooppiseen hibiscukseen. Tuote on suunnattu kaikille ihotyypeille mutta arvelisin kuivaihoisempien hyötyvän tästä eniten.

Vartalovoi on koostumukseltaan täysin kiinteää ja sen selittääkin tuotteessa pääainesosana käytetty sheavoi. Sheavoista poiketen tämä ei kuitenkaan sula käsien välissä kitkaiseksi vaan yllättävän liukkaaksi, arvelisin seoksessa olevien öljyjen vaikuttavan tähän. Alunperin ihmettelin vartalovoin pientä 120ml pakkauskokoa mutta loppujen lopuksi se alkoikin käydä järkeen - vartalovoita tarvitaan vain pieniä määriä kerralla ja jälleen kerran, pienemmällä pakkauskoolla se säilyy tuoreempana purkin pohjalle asti.

Vartalovoi levittyy helposti ja imeytyy parhaiten vielä hieman suihkunkosteaan ihoon. Annostelussa kannattaa olla tarkkana - koska tuotteessa on niin paljon öljyjä ja puhdasta sheavoita, imeytyy se parhaiten niukempina annoksina. Itse tosin yliannostelen tälläisiä usein jopa tahallani, tykkään selkeästä tuotetunnusta iholla ja sen luomasta ultrakosteuttavasta mielikuvasta.


evolven lasisista pakkauksista löytyy myös ihana yksityiskohta - purkeissa kerrotaan kuka tuotteen on sinulle valmistanut ja milloin se on valmistettu. Tykkään tälläisistä ylimääräisistä yksityiskohdista!

Suositteko te vartalollanne enemmän ohuita koostumuksia vai tuhteja tuotteita?

evolven koko valikoiman löydät täältä.Ihanaa loppuiltaa💓*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään runsaista tuotteista, jotka kuitenkin imeytyvät vikkelästi :)

  VastaaPoista
 2. Suosin enemmän kevyitä koostumuksia kun esimerkiksi vartalovoita. Mä oon niin malttamaton odottaan, että paksummat vartalovoiteet imeytyis ja mua inhottaa niiden klähmänen tunne iholla :D Tää vartalovoi kuulostaa kieltämättä aivan ihanalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin jos ois vaatteet saatava päälle ni se on ihan ymmärrettävää,sit on kaikki vaatteetkin lähmäsiä :D

   Poista
 3. Evolven tuotteet ovat superlaadukkaita ja ne tuoksuvatkin todella miellyttäviltä <3 Vartalovoita en ole kokeillut, mutta vaikuttaa huippuhyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli mulle ensikosketus ja olin kyllä yllättynyt positiivisesti :)

   Poista
 4. Oi, tää kuulostaa ihanalta! Pakko kokeilla jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista