keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Mini Haul 10/17

Heii!


Mikä siinä onkin ettei näitä vaan tule kirjoitettua? Tosin, yleensä kun ostelen, ostan yhden tuotteen kerrallaan joten se saattaa olla osasyy ;)

Nyt kuitenkin halusin muutaman tuotteen Lushilta ja eleveniltä lähti myös muutama juttu mukaan joululahjaostosten kaveriksi. Joo kyllä, jouluhan on kohta jo täällä!


Lushilta halusin kokeilla merkin Silky Underwear vartalo"puuteria". Tämän perusperiaate on toimia kuin talkki mutta pääraaka-aine on maissijauhe. Kuitenkaan deodorantti Silky Underwear ei ole, niitä Lushilta löytyy erikseen. Puuteriin on laitettu myös hieman tuoksua ja ihoa hoitavia ainesosiakin <3

Lupasin ja vannoin viime joulun jälkeen että kunhan taas koittaa uusi joulu, ostan aivan varmasti lisää Buche De Noel-kasvoputsaria ja tässä tätä nyt taas on! Buche De Noel jättää ihon aivan tajuttoman pehmeäksi ja joustavaksi, tykästyinkin tähän aamuputsarina. Myös se tuoksu! Kunpa tätä myytäisiin muutenkin kuin jouluna, tämähän ei siis säily muutamaa kuukautta pidempään joten jemmatakaan ei voi :((


eleveniltä halusin napata yhden vakkarin ja muutaman uuden kokeilun.

Mario Badescu toi markkinoille useamman tuotesetin joten halusin kokeilla vihdoin muutamaa tuotetta. Grab&Go sisältää klassikkonakin jo tunnetun Aloe,Herbs&Rosewater-kasvosuihkeen pienenä kokona ja merkin kaksiosaisen Drying Lotionin näpyille. Näppyjä minulle harvemmin tulee mutta onhan se kiva tietää jos tälläisestä olisi silloin harvoina hetkinä apua!

Wet N Wild on monille tuttu merkki edesmenneistä Seppälöistä mutta merkin laajempi kokeilu on aina jotenkin jäänyt. Wet N Wild on edullinen joten halusin mielenkiinnosta kokeilla olisiko merkin tummin kulmakynä tarpeaksi viileä sävyltään. Spoiler, ei ole.


Olen jo kauan etsinyt itselleni näppärästi toimivaa pikakuivaria joten päätin taas kokeilla jotain uutta, tällä kertaa Mavalan Minute Quick Finishiä. Pieni pullokoko mahdollistaa sen että (ehkä) pikakuivari ei jankkiinnu pulloon, ainoa huono puoli Mavalassa on sen kapea sivellin. Hintakin näissä on aina kohdallaan! Tiesittekö muuten että Mavala on alkanut tuoda markkinoille myös ihonhoitosarjoja? Sitä en tiedä tuleeko ne Suomeen asti.

Clarins ei voi tulla teille yllätyksenä, niin tulisesti rakastuin merkin Instant Lip Comfort Oiliin. Sävyssä Honey minulla tämä ensimmäisen kerran oli ja sen hankin nytkin. Tämä antaa HUIKEATA kiiltoa ja koostumus on sellainen että tämä pysyy muita huuliöljyjä paremmin kuitenkaan olematta tahmea.Joko siellä on aloitettu jouluostokset?
 

4 kommenttia:

 1. Clarinsin Lip Comfort Oilit on ihania, parasta on se todella iso "levitystassu" joka niissä on. <3

  VastaaPoista
 2. Ompas kivoja ostoksia! Empäs tiennytkään että mavala on alkanut tekeen ihonhoito tuotteita. Toivottavasti saatais suomeen jotain edes :) Toi Clarinsin Instant comfort oil kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo iteki vahingossa törmäsin blogikirjotukseen niistä,niillä tais olla 5 erilaista linjaa aina epäpuhtaan ihon hoidosta anti-aging tuotteisiin! Aika kunnianhimoinen aluevaltaus :)

   Poista