perjantai 3. marraskuuta 2017

Messujen jälkifiilistelyt ja pohdintaa.

Heii!


En tajua mihin tämä viikko oikein katosi! Olen hoitanut käytännönasioita ja aina huomannut yöllä ajattelevani että ai perhana, piti tänään istua koneellekin. Nyt kuitenkin vähän jälkitunnelmia messuilta.

Messuista on kohta jo muutama viikko ja vasta nyt sain aikaiseksi kirjoitella omista messufiiliksistä. I Love Me-messuthan ovat jo lähes kulttimaineessa - Suomessa ei taida tämän suurempia kauneusmessuja ollakaan. Itselleni tämä oli nyt messuilla kolmas vuosi ja kokemuksena hieman erilainen.

Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen mietin mihin h*lvettiin itseni olen taas ajanut. Lauantai on tunnetusti ruuhkainen mutta ei KOSKAAN näin ruuhkainen. Suoraan sanottuna, Jeffree Starin Suomeen roijaaminen oli kiva veto faneja ajatellen mutta messut olivat sille todellakin väärä paikka tai sitten järjestelyt oli hoidettu päin persettä.


(Jouduin rajaamaan kuvasta I Love Me- kuskin pois,tuo yksin irvistely on huomattavasti urpomman näköistä kuin kaksin autossa naaman vääntäminen :D )

Itselleni siis tämän vuoden messut eivät olleet niinkään nautinnolliset. Pisteille oli hankala päästä, työvoimaa oli valtaosalla pisteistä aivan liian vähän ja paikkapaikoin tuotteet olivat loppu jo lauantai-iltapäivästä. Ihmisiltä myös tuntuu unohtuvan peruskäytöstavat väenpaljoudessa. Loppujen lopuksi kiertelin messuilla nelisen tuntia ja pujahdin ulos. En saanut edes sen suuremmin kuvia otettua, omakin naama näytti jotenkin aivan kauhistuneelta :D

Ihana oli kuitenkin käydä tietyillä pisteillä ja tavata joitakin maahantuojia tai yrityksien edustajia. Tänä vuonna en ottanut tavoitteekseni kierrellä joka pistettä vaan vain ne jotka sattuivat kiinnostamaan ennakolta. Oli ihana taas nähdä Signe Seebidin edustajaa sekä käydä jutustelemassa Sunrise Cosmeticsin naisten kanssa. Ihastelin myös Korresin pistettä ja kuulin että kaipaamani jogurtti-sarja on tullut takaisin! Oletteko muuten huomanneet että messuilla on vuosi vuodelta aina vaan kauniimpia pisteitä?

I Love Me-messuthan ovat kauneusfriikin vuoden kohokohta ja toivonkin että ensi vuonna ne olisivatkin "paremmat", tai sanoisinko ennemminkin käyttäjäystävällisemmät.Ihanaa viikonloppua muruset <3 


2 kommenttia:

 1. Harmi kun on niin pitkä matka. Ryysis ja väentungos ei ole mun juttu ja siihen päälle pitäisi toki tavata kaikki tyypit, edustajat sekä kauneusbloggaajat. Ehkä liian rankka reissu lähteä. Muutoin olisi kyllä kiva :)

  ps. oot ihan ihtes näkönen tuossa kuvassa ;))) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahha repesin! xD Joo onhan nuo aina rankkoja reissuja vaikkei tungosta oliskaan :D

   Poista