tiistai 5. syyskuuta 2017

Syksyisempi meikki ja uusien tuotteiden testailua

Heii!


Tajusin että olen laittanut meikkikuvia ilmoille TODELLA vähän jo jonkin aikaa joten oli aika korjata tilanne! Pöydän kulmalla odotti muutama tuote jota minun on ollut tarkoitus testata joten vihdoin sain itseäni niskasta kiinni meikkailun kanssa. Aloitetaanko?


 Puuteristen tuotteiden puolelta meikkailu tapahtuikin jo teille tutulla NYX Professional Makeupin Olive You*-paletilla. Huomasin että olen käyttänyt paletista uskollisesti lähinnä muutamia sävyjä joten tällä kertaa halusin ottaa ensimmäistä kertaa pääosaan koko liikkuvalle luomelle paletin sammaleenvihreän mattasävyn. Ennen vihreän levittämistä aloitin jo luomivaon ja ylemmän ihoalueen häivytyksenteon ensin ylävasemman ensimmäisellä ja sitten ylävasemman kolmannella sävyllä.

Tämän jälkeen pakkasin liikkuvanluomen runsaalla määrällä sammaleenvihreää ja aloin varovasti häivytellä ylöspäin, häivytin eniten ylöspäin silmäkulmista luodakseni hieman "nousevan" efektin. Seuraavaksi kävinkin kokeilemaan essencen the cushion eyelineriä ja saanen sanoa, tämä on näppärä! Jos viitsit panostaa erilliseen siveltimeen, kannattaa tätä ehdottomasti kokeilla. Lasipurkin sisältä löytyy kynsilakkojenkin puhdistuspurkeista tuttu sieni joka on pakattu täyteen vesimäistä mustaa nestettä. Sivellin vain painetaan sientä vasten ja rajaus voi alkaa. Sivellintä täytyy kuitenkin dippailla purkissa aika ahkeraan, onhan kyseessä vesimäinen tuote joten se kuivahtaa nopeasti siveltimeen. Jälki on kuitenkin todella pigmenttistä ja syvän mustaa, minulta täydet plussat.


Mustien rajauksien yläpuolelle sekä hännän alapuolelle halusin vielä jotain muuta. Mainitsinkin jo että essenceltä tulvi markkinoille aika suuri määrä uusia tuotteita ja tämän nappasin Holo Fever-lakan kanssa mukaan samaan aikaan. Rakastan erilaisia ja erisävyisiä rajaustuotteita joten pronssinhohtoinen metal art lip&eye liner sävyssä 03 coppy right löysi tiensä heti koriini. Värilliset/hileiset nestemäiset rajaustuotteet ovat sellaisia joissa en niinkään panosta, näissä usein saa samanlaista laatua halvemmallakin. Niin kävi tämänkin kanssa, tässä on todella ohut ja näppärä sivellin, runsaasti pigmenttiä ja aivan älytön hohto! Jos ehdin essencen hyllyille ennen näiden häviämistä, taidan kotiuttaa sarjan loputkin metalliset rajausvärit.

Ripsiväririntamalla tuntuu myös tapahtuvan ja sainkin kotiin Isadoran uutuuden, Stretch Lash Mascaran* jota löytyykin huikeassa neljässä sävyssä. Mikä tästä tekee erikoisen on se että ripsivärin harja on muokattavissa. Harjahylsyn päässä on kierrettävä "korkki" jota yhteen suuntaan kääntämällä harja lyhenee ja pullistuu, toiseen suuntaan kääntämällä harja pitenee ja kapenee. Ensimmäinen huomio, tämä on suuren massamäärän ystäville! On harja sitten pidempi tai pulleampi, massaa tulee runsaasti. Harja ei ole niinkään erotteleva missään vaiheessa vaan enemmänkin massan kautta tuuheuttava, tosin pitkulaisempana käytettynä se erottelee enemmän. Massa on jo alunalkaen aika paksua joten tämä ei kuulu niihin jotka paranevat kuukausien päästä avaamisesta, tämä on omaan makuuni käyttökelpoisin välittömästi avaamisen jälkeen. Massa ei jää ripsiin kuivumisen jälkeen vahamaiseksi eikä kuivu täysin kovaksikaan, tuntuu silti pitävän itselläni taivutukset eikä varise.


Ja mikä voisikaan olla ihanampaa kuin uudet hohtotuotteet! :D L.A Girliltä tykästyinkin jo kulmaväripalettiin ja nyt pääsin kokeilemaan merkin hohdepuuteria. Strobe Lite Strobing Powder sävyssä 100 Watt* ei ole merkin vaalein hohdepuuteri mutta sopii erittäin hyvin kalpealle iholle. 100 watt on shampanjainen sävy joka näyttää napissa yllättävän kellertävälle mutta iholla ei sitä niinkään ole. Nahkeammalle iholle levitettynä (tai kostealla siveltimellä käytettynä) lopputuloksesta saa upean metallinhohtoisen, jo puuteroidulle iholle käytettynä lopputulos on ilman kerrostamista neutraalimpi. Olen todella ihastunut tähän ja nyt kun tajusin että tämä on alle 7 euroa, hankin varmaan kaikki yli 10 sävyä! :D



Mikä on teillä viimeisin meikkihankinta? Mitä himottelette?











*pr-näyte

6 kommenttia:

  1. Tosi ihana meikki ja hillitön hehku poskipäillä! Mä ostin kans noita essencen metallisia rajauksia ja ripsareita. Se ripsari ei kyllä näy mihinkään, pitää kyllä kokeilla ne muutkin värit vielä. Halpoja onneksi ;) ei harmita jos tulee hutiokstoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä ripsareita en napannukaa mukaan mut tuo eyeliner on kyllä kiva! Meikki ja hohto sopi hyvin tähän sitkeeseen vesisateeseen :p

      Poista
  2. Apua toi essencen eyeliner!! Toi on niiin pakko saada :D Aivan ihana katseenkiinnittäjä ja yksityiskohta tossa meikissä<3 Mä tosiaan siinä sun arvontapostauksessa näitä meikkipostauksia toivoinkin lisää ja ihan mahtavaa, että teit taas tällaisen. Näistä sun meikkilookeista saa aina inspiraatiota omiinkin meikkailuihin :)

    VastaaPoista
  3. Ihana meikki ♡ Mä eilen ostin ton Cushion eyelinerin, tosi näppärä tuote :)

    VastaaPoista