torstai 21. syyskuuta 2017

Color Club Warm To Cool kynsilakat - huvia pitkäksi aikaa!

Heii!


Saako olla lapsekkaan innoissaan jostain? No, ehdottomasti! Näin nimittäin pääsi itselleni käymään näiden kanssa.

Color Clubilta tulee toinen toistaan upeampia lakkakokoelmia ulos jatkuvasti ja yleensä en ole pysynyt niistä ajantasalla. Kauneusbloggaajien tapaamisissa on kymmeniä ihania puolia mutta yksi bonuspiste on myös bloggaajien harrastama vaihtarikasa - nappasin nämä nimittäin mukaani sieltä kun tavattiin porukalla Joensuussa.


Color Club toi markkinoille lakkoja jotka vaihtavat sävyä lämpötilan mukaan. Vaihtarikasasta bongasin oranssinsävyissä häilyvän What's Up Sun:in ja turkoosin sävyissä pyörivän I'm Not A Temp:in.

Mitä lakkaukseen tulee, vaativat nämä vähintään kaksi kerrosta ollakseen edes jotenkin peittäviä, värivaihteluitakin on hankalampi bongata jollei lakkakerros ole peittävä. Yllätyin siitä ettei massa ollut tasaista - massassa oli pieniä möykkyjä. Joko lakka on rajusti sekoitettava aina uudelleen ennen lakkausta tai sitten sille on tapahtunut jotain matkan varrella, en ainakaan uskoisi että lakkoja päästetään tälläisinä tehtailta ulos.


Sävyistä oranssi on läpinäkyvämpi ja vihreä peittävämpi, yllätyn edelleen aina miten samaan kokoelmaan kuuluvissa lakoissa on koostumuseroja. Sivellin on ohut ja vähän haasteellinen jo muutenkin ei-niin-hyvin-peittävälle lakalle. Itse lakka kuivuu suht nopeasti mutta jättää aika mattaisen pinnan, itse tykkään lakoista enemmän kiiltävinä joten heitin vielä geelipäällyslakan päälle.

Kynsien on oltava reilumman mittaiset että kynsien kärjet pääsevät viilenemään tarpeaksi muuttaakseen sävyä, huomasin tämän itse etusormieni kynsien kanssa jotka selkeästi olivat liian lyhyet. Tosin.. Dippailin käsiäni monta päivää kylmään veteen vain kytätäkseni värien vaihtumista :D


What's Up Sun on kylmänä auringonlaskunoranssi ja lämpimänä kanarianlinnunkeltainen, I'm Not A Temp on kylmänä tummemman turkoosi ja lämpimänä haalea mintunvihreä. Värivaihtelu näkyi selkeämmin turkoosissa lakassa mutta ihan yhtä onnessani olin molemmista!

Joten kuka lie nämä kasaan nakkasikaan, KIITOS <3Mikä on ollut teillä edellisin lapsekas innostus? Iskeekö yksisarviskosmetiikka tai merenneitosiveltimet?
 

6 kommenttia:

 1. Toi oranssi on upea! Mä en kyllä muista mun viime kertaista lapsekasta innostumista, ehkä siksi et niitä taitaa tulla joka pvä. :D

  VastaaPoista
 2. Oleppa hyvä :DD hyvä että ilahduttivat sinua! Nämä saivat väistyä parempien tieltä, nuo tämän kesän Mood Change lakat ovat vähän parempia koostumukseltaan. Kannattaa kyllä ravistella kunnolla ennen käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mulla oliki aavistus mistä nää vaihto kotia :p Koostumus on tosiaan vähän jännä mut hyvin pelittää! :D

   Poista
 3. Mä tykkään tosi paljon väriä vaihtavista lakoista! Mulla vaan on se ongelma, että kynnet on liian lyhyet, että se efekti näkyisi kynnellä samanaikaisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oikeen kävi harmittamaan et itelläki osassa tuo efekti jäi puuttumaan :D

   Poista