tiistai 5. syyskuuta 2017

Orastavan syksyn edulliset kynnet

Heii!


Mites siellä on uusi viikko alkanut? Täällä on juostu käytännönasioiden perässä mutta hei jotain hyvääkin, paras ystäväni on tulossa visiitille <3 Niin kuin olen aiemmin jo maininnukin, olen täysin syksy ihminen joten tummmempien meikkilookien ja kynsien tulo on IHANAA!

Tänään halusinkin näyttää teille ihanan tummat kynnet mutta tottakai nämäkin ovat pienellä twistillä ;)


essenceltä tuli ulos valtava määrä uusia tuotteita ja yhdet noista tuotteista ovat Holo Rainbow-kynsilakat. Onnistuin hillitsemään itseni ja nappasin mukaani vain 05 Holo Feverin. Holo Fever on aivan UPEA hologrammilakka joka hohtaa useissa eri sävyissä mutta äkkiseltään katsottuna näyttää lähinnä vaaleanvioletilta. Pohja on täysin kirkas ja kuvissa kynsillä on vain yksi kerros, hyvin peittävästä lakasta on siis kyse!

Seuraava onkin ollut itselleni aika yllätys nimittäin Lidlin Cien-sarjan kynsilakka. Kynsillä näkyy creme-laatuinen 12 Berry Passion*. Tätäkin kynsillä on kuvissa vain yksi kerros, olin ällistynyt miten hyvin tämä peittää!


essencen lakassa sivellin on ohut kun taas Cienin lakassa sivellin on leveä ja tosi näppärä. Positiivinen yllätys näitä väsätessä oli huomata että molemmat näistä kuivuivat aluslakan päälle TODELLA nopeasti ilman minkäänlaista pikakuivaria. Kuvienottohetkellä kynsillä ei myöskään ole päällyslakkaa että lakan todellinen "luonne" tulee esiin - osahan ei jaksa päällyslakkojen kanssa pelailla. Holo Fever kuivuu tekstuurilakan tuntuiseksi, kyse ei siis ole sileästä lakasta vaan ennemminkin valtavalla pikkuhilemäärällä luodusta holoefektistä. Berry Passion kuivuu kiiltävähköksi mutta itse tykkään voimakkaammasta kiillosta joten päällyslakka tulee tarpeeseen.

Cienin tuotteitahan löytää Lidleistä ja essencen jälleenmyyjiä voit tarkistella täältä.Ihanaa loppuiltaa<3
*goodiebagin pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit kynnet! Toi Lidlin lakka sopii ihan täydellisesti syksyyn :) Mulle syksy on sinänsä vuodenaikana ollut aina vähän tylsä, mutta rakastan yli kaiken syysmeikkejä ja -pukeutumista, ja nyt viime vuosien aikana oon oppinut muutenkin tykkäämään syksyn tunnelmasta ja pimenevistä illoista :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tykkäsin ton tumman sävystä,huulet on saatava samaan sävyyn :D

   Poista
 3. Pakko saada edes yksi essencen holo-lakka!

  VastaaPoista
 4. Kivasti sopii nuo lakat yhteen :) Mun suosikkivuodenaika on myös syksy ja en malta oottaa et pääsee taas käyttämään villapaitoja<3

  VastaaPoista