maanantai 5. joulukuuta 2016

Maanantaijoulukalenteri a'la Miss Piggy's Pearls osa 1

Minullehan kävi niin jokin aika sitten että onnistuin jollain ihmeen tuurilla voittamaan Miss Piggy's Pearl-blogin joulukalenteriarvonnan! Salla kehitteli alunperin tämän ajatuksen maanantaijoulukalenterista siskonsa kanssa piristämään joulukuun ikäviä alkuviikkoja ;)


Nyt olikin sitten aika avata ensimmäisen maanantain "luukku" joka osottautui kokonaiseksi laatikoksi! Myönnettäköön tässä vaiheessa että minun oli piilotettava tämä joulukalenteri itseltäni kellariin ennen ensimmäisen maanantain koittamista,sen verran kärsimätön fiilis tuli jo ajatuksesta että mitä näistä luukuista voisi löytyä :D

Kirjoiteltiin Sallan kanssa aiemmin siitä mistä tykkään ja mistä en niinkään välitä,ja kysymystulvan tuloksen näkikin jo ensimmäisestä luukusta - täällähän oli kahvia!


Ensimmäisenä silmiin kuitenkin pisti laatikon pirtsakka omenan muotoon pakattu TonyMolyn Appletox Smooth Massage Peeling Cream. Kyseessä on vihreän omenan- ja papaijan uutetta sekä AHA-happoja sisältävä voide jota hierotaan kasvoille muutaman minuutin ajan ja huuhdellaan pois. Tämän tuotteen tarkoitus on tuoda kirkkautta ja poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Täällähän ollaan aivan heikkona happotuotteisiin joten innolla odotan mitä tämän kanssa käy!


Seuraavaksi laatikosta kurkistikin Clarinsin Booster Detox - yksi uusista boostereista (suomalaisittaimmin tehotiivisteistä) joita Clarins on tuonut markkinoille lähiaikoina. Boostereillahan siis on tarkoitus tehdä ihonhoidosta yksilöllisempää lisäämällä omien ihonhoitotuotteiden joukkoon juuri sitä boosteria mitä iho sillä hetkellä kaipaa.

Tämän boosterin kuvaus sai minut hieman naurahtamaan. Tämän sanotaan sopivan iholle joka on "tukkoinen" niin juhlimisesta,mässäilystä tai saasteistakin. Kai huonot yöunetkin käy tuohon samaan listaan? Ja mitä siihen huvittavuuteen tulee on tämä aivan nappivalinta tähän vuodenaikaan kun valtaosa kansasta rellestää pikkujouluissa ;)


Viimeisenä laatikossa oli takuuvarma pimeiden aamujen herättäjä nimittäin Fazer Food Servicen Nordic Dark Coffee. Itsehän olen kahvin liikakuluttaja mutta yleensä miedomman paahdon merkeissä - tämä on paahtoasteeltaan 4/5 joten kyllä herää sitkeämminkin torkkuja! :D

Siitä tulikin mieleeni tämän aamun hämmentynyt tunnelma. Täällä on jo kauan nukuttu todella huonosti ja pätkissä,tarkoittaen siis sitä että herään jostain syystä jopa esimerkiksi naapureiden herätyskelloihin tai vessassakäynteihin. Niinpä meinasinkin lentää tänä aamuna kirjaimellisesti perseelleni kun huomasin posliinilappuni tippuneen yöllä korkealta tuolilta ja hajonneen aivan palasiksi - enkä ole edes havahtunut siihen! Tätä se yliväsyminen kai teettää ;)

Kurkistetaan taas ensi viikolla siihen mitä muuta Miss Piggy's Pearlsin ihanasta maanantaipiristäjästä löytyy ^_^ Salla olet kyllä ihan täysi timantti!


Mitä sieltä on paljastunut joulukalentereista?

Ihanaa alkuviikkoa<3

12 kommenttia:

 1. Aika hyvä idea tuollainen maanantaijoulukalenteri. Tommonen vois olla toimiva vaikka koko vuodeksi :D Itsekin kirjoittelin juuri tänään The Body Shopin joulukalenterin ensimmäisistä laukuista löytyneistä tuotteista blogissani.

  maailmameilleavoinna.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön sisus ekaksi maanantaiksi. Ymmärrän hyvin, miksi paketti oli vietävä kellariin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuli sellanen fiilis etten voi ees nukkua noiden pakettien kans samassa tilassa :D

   Poista
 3. Itsekin osallistuin tähän arvontaan, joten on kiva kurkata mitä sisältä löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoo et olin iteki utelias mitä Salla oikeen kehittelee :)

   Poista