tiistai 6. joulukuuta 2016

OGX ja Kukui

 Mennään jo joulukuun kuudennessa päivässä ja tänäänkin aukesi kaksi luukkua Kauneusbloggaajien Joulukalenteriin täällä ja täällä. Oma vuoronihan avata luukku teille on jo ylihuomenna,joko jännittää?

Mutta eiköhän se olisi taas aika kurkata uuteen OGX merkin hoitoaineeseen? ;)

Nappasin mukaani OGX:n Kukui Oil-hoitoaineen Anttilan lopetusmyynnistä joten tässä onkin ollut hyvä tovi aikaa kokeilla tätä. Täytyy sanoa,tämä hyppäsi heittämällä OGX:n tuotteiden kärkikolmikkoon!


Kukui Oil Conditioner perustuu hawaijilaiseen kukui pähkinän öljyyn jota on käytetty jo kautta aikain pehmentämään ja silottamaan hiuksia. Hoitoaine on hieman keskikastia parempi selvitystehoissaan ja jättääkin hiukset miellyttävän pehmeiksi ja kiiltäviksi. Sen lisäksi tämän hoitoaineen pitäisi auttaa kosteuden aiheuttaman "pörröisyyden" kanssa.

Ja tämän tuoksu! Tässä on hieman parfyyminen ja todella naisellinen tuoksu joka tuoksuu selkeästi hiustenpesun aikana mutta ei jää häiritsevän voimakkaasti tuoksumaan kuiviin hiuksiin.


Silottavuus riittää kevyesti omille pitkille ja käsitellyille hiuksille myös syväpuhdistavien tuotteiden jälkimainingeissa mutta en tiedä riittäisikö tämän hoitavuus selkeän karheille ja paksuille hiuksille. Olen yllättynyt siitä että oma purkkini lähenee loppuaan mutta en ole silti missään vaiheessa ehtinyt kyllästyä tähän valtavaan purkkiin pakattuun hoitoaineeseen!


Ihanaa Itsenäisyypäivää sinne ruutujen toiselle puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti