keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Loreal True Match Highlight

Kun Benefitin High Beam alkoi lähestyä loppuaan iski minulle paniikki. Tiesin että nyt olisi etsittävä seuraaja tuolle nestemäiselle korostustuotteelle mutta minulla ei ollut mitään havaintoa mihin suuntaan lähtisin. Niinpä se tulikin kuin merkkinä kun Oot meikannut!-blogin Anna oli luopumassa omasta Lorealin nestemäisestä highlighteristä.

Korostustuotteet ovat olleet kovassa huudossa jo jonkin aikaa mutta itselläni on High Beam ollut käytössä jo jokusia vuosia,ei niinkään korostamassa vaan mattameikkivoiteen seassa tuomassa heleyttä joka niistä puuttuu.


True Match Highlighteistä on kahta eri sävyä,tässä näkyvä Icy Glow ja lämpimänsävyinen Golden Glow. Icy Glow on kylmän haalean vaaleanpunainen ja voimakkaasti hohtava. Koostumus on High Beamia paksumman geelimäinen. Icy Glow sekoittuu helposti meikkivoiteen sekaan ja tuo yllättävän lempeää hohtoa näin käytettynä - tokihan sitä voisi sekoitella meikkivoiteen joukkoon kovemmalla kädellä ;)

Korostusgeelin sanotaan sopivan myös pohjustajaksi mutta niinkun yllä olevasta kuvasta näkyy,on hohtava efekti aika voimakas yksin käytettynä. Uskoisin kaikista käytetyimmän käyttötavan olevankin meikkivoiteen päällä korkeimmilla kohdilla käytettäen.


Koska käyttötapoja on laajennettu myös pohjustajaksi,on tuubin koko normaalia korostustuotetta isompi. Uskoisinkin 30ml pakkauskoon riittävän kauan ja pitkälle!


Käytetäänkö siellä nestemäisiä korostustuotteita ja millä tavalla?

Ihanaa keskiviikkoa<3

 Pssssst! Arvonnan voittaja on arvottu ja häneen otettu yhteyttä,onnea vielä! ^_^

6 kommenttia:

 1. Tää on itseasiassa tosi kiva highlighter, on ollut käytössä jonkun verran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tykkään näistä nestemäisistä just meikkivoiteeseen sekotettuna :)

   Poista
 2. Testasin tota kaupassa ja kieltämättä hohdetta kyllä riitti ihan älyttömästi :D Olisi varmasti lähtenyt mukaan, mikäli L'Oréal olisi eläinkokeeton merkki! Ihmettelinkin miksi toi tuubi oli noin valtava, mutta nythän se selvisi, jos tota kerran voi käyttää myös pohjustajana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan tuo muuten ajateltuna hämmentävän kokonen tuubi! :D

   Poista
 3. Tykkään jotenkin enemmän nestemäisistä highlistereista, kun niistä puuterimaisista. Mulle tulee aina sellainen discopallofiilis, jos levitän jotain kimaltavaa puuteria kasvoille =) Tämä näyttää kyllä aika hohtavalta, mutta voisin silti vähän testata tätä kaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas valtaosa on niitä peruspuuterimaisia :) Diskopalloilu on kivaa.. :p

   Poista