maanantai 21. marraskuuta 2016

Superdrugin E-vitamiini sarja

***** Pssssst.. Vielä tämä viikko aikaa osallistua arvontaan! *****

 Minulta on kyselty näistä Superdrugin jutuista mutta arvatkaa vaan onko koko asia jäänyt roikkumaan. Asuin useita vuosia Englannissa ja hipsin aina mielummin Superdrugiin kuin Bootsiin - Superdrug on omasta mielestäni jonkin verran edullisempi plus siltä löytyy oman merkin mielenkiintoisia tuotteita. Yksi Superdrugin oman merkin yleisistä suosikeista on E-vitamiinisarja.


Viime reissulla nappasin mukaani E-vitamiinisarjasta kasvosuihkeen,yönaamion ja suihkussa käytettävän ihonhoitoaineen. Niinkuin huomaatte - vaikka kyseessä on ketjun omat edulliset tuotteet on näissäkin näitä "erikoisempia" hoitotuotteita!

Jos nyt tässä vähän kertaillaan E-vitamiinin vaikutuksista ihoon ja miksi kokonainen linja on Superdrugillakin kehitetty sen ympärille. E-vitamiini on antioksidantti joka suojaa ja korjaa ihoa. Antioksidantithan neutralisoivat vapaiden radikaalien vaikutuksia ihossa - vapaat radikaalit ovat molekyylejä jotka vahingoittavat ihon kollageenia,aiheuttavat kuivuutta sekä juonteita ja ryppyjä. 

Vitamiini E-sarjan Refreshing Toning Mist on normaalihinnaltaan 2,99£,Leave-on Moisture Mask 2,99£ ja Shower Moisturiser 2,99£. Niinkuin huomaatte,näitä ei ole hinnalla pilattu! Superdrugilla on myös usein ihan järjettömiä tarjouksia,esimerkiksi jokatoinen tuote ilmaiseksi ja niin edelleen.


Karitevoi on ollut kovassa huudossa jo kauan ja niinpä sitä on käytetty tässäkin tuotteessa. Tokihan voidemaiseen tuotteeseen on myös lisätty E-vitamiinia ja hevoskastanjauuttetta jota on käytetty useimmassa E-vitamiinisarjan tuotteessa.


Ihonhoitoaine itsessään on aika paksun voidemaista ja miedosti miellyttävältä tuoksuvaa. En nyt saa tarkalleen tuoksusta kiinni että osaisin sanoa mille se tuoksuu mutta E-vitamiinisarjan kaikki tuotteet tuoksuvat kevyen miellyttäviltä. Voide on helppo puristaa ulos pullosta,ehdottomat plussat siitä että pullo seisoo päällään eli myös tuotteen jämät on helppo saada purkista ulos.

Itse voide on helppo levittää - yhtä riittoisaa tämä ei ole kuin esimerkiksi rakastamani Lushin vartalohoitoaineet joten tätä saa käyttää raskaammalla kädellä. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu nahkealta mutta ei yhtään öljyiseltä. Kosteutustehoiltaan tämä sopiikin itselleni paremmin joko kesään tai ihon ensiavuksi suihkussa ennen varsinaista rasvaamista. Uskoisin kuitenkin että ne jotka pitävät Lushin vartalonhoitoaineita liian öljyisinä tai raskaina,tämä voisi olla heidän juttunsa. Vartaloni ihohan on todella kuiva ja kutiava joten ns. normaali-ihoisille tämä voi olla ihan näppärä.


Seuraavaksi sarjan tuote jolle en vaan ole lämmennyt.

Kasvosuihkeesta löytyy Aloa Veraa,E-vitamiinia,A-vitamiinia,B-vitamiinia,F-vitamiinia,H-vitamiinia ja hevoskastanjauutetta. Suihkeella on siis niin rauhoittavia kuin uudistaviakin ominaisuuksia ja sen kerrotaan sopivan parhaiten kuivalle iholle.

Tässä tuotteessa on voimakkain tuoksu mitä tulee kokeilemiini E-vitamiinisarjan tuotteisiin. Tuoksu ei ole kuitenkaan paha tai häiritsevä. Mitä sumutinosaan tulee,on sumu mielestäni todella hienojakoisen ja voimakkaasti kastelevan välimaastossa - en siis esimerkiksi suihkuttelisi tätä meikin päälle.

Se mistä en tässä tykkää on se että tämä jättää ihon tahmeaksi. Ei siis edes muiden tuotteiden päällä vaan myös puhtaille ja kuiville kasvoille sumuttaessa. Olen kokeillut suihkutella tätä kostealle iholle heti suihkun jälkeen,kuivalle iholle,muiden tuotteiden alle,muiden tuotteiden levittämisen välissä sekä viimeistelevänä tuotteena - aina lopputulos on sama. Iho on tahmea ja muut tuotteet jäävät joka pyörimään tämän päälle tai viimeisenä askeleena käytettynä oikeen inhottaa painaa iho vasten tyynyä. Tämä ei siis jostain syystä yhtään imeydy tai asetu. Argh.


Viimeisenä ehdoton lempparini kolmikosta. Leave-On Moisture Mask yllätti niin hinnallaan kuin vaikutuksellaan. Kyseessä on selkeän geelimäinen tuote joka yönaamioiden tapaan levitetään iholle viimeisenä kaikkien muiden hoitotuotteiden päälle. En odottanut tällä olevan suurta vaikutusta - geelimäiset tuotteet harvoin tuovat iholleni sitä mitä se on vailla.

Tähän geelimäiseen tuotteeseen on lisätty kasvosuihkeessakin olevan vitamiinikombon lisäksi muun muassa jojoba öljyä,vehnänalkioöljyä sekä glyseriiniä. Yönaamion on tarkoitus rauhoittaa,ravita ja kosteuttaa ihoa.

Ensimmäisenä on nuristava pakkauksesta. Sinällään kierrekannella varustetussa purkissa ei ole mitään uutta,onhan se hyvin yleinen pakkaustapa MUTTA tässä tuotteessa pakkaus ei sulkeudu tarpeaksi tiiviisti. Voitte kuvitella harmituksen määrän kun purin matkatavaroita ja tämä purkki oli vuotanut ulos geelistä erottautunutta nestettä. Onneksi olen matkustanut niin paljon että pakkaan kaiken mahdollisesti vuotavan aina kahden muovipussin sisään - vuodosta kärsi siis lähinnä ainoastaan vaan muut pussissa olevat muovipurkit.

Tuoksu tässä on tuttua E-vitamiinilinjaa - missä vartalonhoitoaineen tuoksu on raikkaampi,lähentelee tämä tuoksultaan enemmän kasvosuihketta. Geeli on ohutta,todella riittoisaa ja helposti kerrostettavaa,se ei jätä ihoa tahmaiseksi tai öljyiseksi eikä jää pyörimään ihon pinnalle. Olen käyttänyt tätä niin muiden tuotteiden päällä ohuempana kerroksena kuin yövoiteen sijasta paksuna kerroksena ja en vaan voi olla hehkuttamatta tai  tykkäämättä!

En tiedä mitä tämän koostumuksessa on tehty mutta olen aivan hullaantunut niin koostumukseen kuin vaikutuksiinkin. Olen todella yllättynyt koska en ole koskaan suosinut geelimäisiä koostumuksia ihonhoidossa. Kun miettii että kyseessä on alle kolmen punnan tuote joka toimii näin loistavasti,voin antaa jopa anteeksi purkin vajavaisuuden ;)


Heräsikö teillä kiinnostus mistään näistä tuotteista?

Ihanaa maanantaita<3

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuo yönaamio, ja pidän etenkin sen geelimäisestä koostumuksesta. Hoitavuus on ehkä hiukan kevyt talveen, mutta muuten tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ite ton kerrostettavuudesta,tuota voi kerrostaa vaikka maailmantappiin asti ilman että se alkaa rullautua!

   Poista
 2. Pöh, just toi kasvosuihke olis ollut musta kiinnostavin. :D Tahmeus kuulostaa kamalalta, viimeinen asia mitä suihkeelta toivoo. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäki ajattelin! :D En ymmärrä mikä tossa koostumuksessa on et se vaan jättää ihon inhan tuntuseks :S

   Poista