torstai 6. lokakuuta 2016

Where The Night Is

Nyt on tapahtunut kauhea vääryys ja ColourPopin luomivärit on jääneet esittelemättä!

Kuuuuuukausia sitten voitettuani ihanan Marin järjestämän arvonnan kuului pakettiin niin huulituotteita (jotka olenkin esitellyt) että luomivärinelikkoki. Luomivärinelikko kuului ColourPopin yhteistyöhön KathleenLightsin kanssa. Jo tuo "Where The Night Is"-nimi vetoaa minuun,olenhan ihan täysin yöihminen<3


Paketissa tulee neljä ColourPopin niin upeaa luomiväriä kuuluisan kermaisessa koostumuksessa joka on lähes voidemainen mutta ei sitten kuitenkaan :)

Weenie - ruusukultainen,lopputulos "pearlized"
Porter - viininpunainen,lopputulos "metallic"
Telepathy - myrkynvihreä,lopputulos "ultra metallic"
Midnight - tumma sammaleen vihreä,lopputulos "metallic"


Tässä kuvassa näkyy niin Telepathy kuin Midnightkin. Siis herranjumala katsokaa tuota vihreää! En itse karsasta yhtään värejä mutta tämä on NIIN kirkas ja NIIN intensiivinen. Lopputulos on myös aivan upean metallinhohtoinen.


Tässä kuvassa näkyy Weenie joka onkin varmaan koko setin "helpoin" sävy. Tätäkin kuvaa katsoessa en voi muuta kuin ihastella. Lopputulos on hohtava ja pigmenttinen.


Viimeisenä on hassusti auringonvalossa otettu kuva jossa näkyy Porter. Porter on kauniin viininpunainen joka onkin minulla juuri se tästä nelikosta joka tuntuu jo kuivuneen :( Luomiväri on silti käytettävissä muttei lopputulos ole enää niin intensiivinen.

ColourPophan on nyt alkanut toimittaa tuotteitaan kansainvälisesti mutta olen kuullut postikulujen olevan suhteellisen kalliit. Kannattaa siis kytistellä mahdollisia kampanjoita ja alennuksia ;)


Joko siellä on jo hurahdettu ColourPopiin?

2 kommenttia: