keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Tunnusteltavana Tendre Taupe

Hei ihanat<3

Täällä tuo viikonloppu vähän venähti enkä ehtinyt tehdä ennakkoon postauksia joten palataan nyt näin keskellä viikkoa ;) Tämän viikon ensimmäisessä postauksessa tahdon kurkistella vähän raskalaisen SO'BiO éticin kynsilakkaan.


SO'BiO étic on siis ranskalainen orgaanista ihonhoitoa ja kosmetiikkaa valmistava yritys. En tiedä mikä siinä on että Ranskasta tuntuu tulevan aika laajalti näitä luonnollisempia vaihtoehtoja ja hyvähän tuo vain on! Toinen positiivinen asia jonka olen huomannut on se että luonnollisemmat tuotteet alkavat pikkuhiljaa valua hinnoiltaankin kohtuullisempaan ja kuluttajaystävälliseen suuntaan. Jos haluat tutustella merkkiin löytyy Suomen valikoimaa täältä.

SO'BiO éticin kynsilakat ovat peräti 7free eli ne eivät sisällä parabeeneja,formaldehydiä,ftalaatteja,tolueenia,xyleeniä,hartsia tai synteettistä kamferia. Itse en niin noita pulloja yleisestiottaen kytistele mutta tiedän näiden asioiden olevan monille tärkeitä joten hienoa että myrkyttömämpiä vaihtoehtoja tulee helpommin saataville.


Kynsilakan koostumus saikin sitten hymyn huulilleni. Kynsilakka on lähes 90% luonnollista alkuperää ja se sisältääkin vehnää,maniokkia,perunaa,maissia ja puuvillaa. Perunaa? Oikeasti? Tämähän sopii siis suomalaiseen makuun paremmin kuin hyvin ;) Lakassa on myös risiiniöljyä hoitamaan ja vahvistamaan kynttä.

Olen joskus aiemmin kokeillut luonnonmukaisempia kynsilakkoja huonoin tuloksin - ne eivät vaan levity saatika kestä kynsillä. Tämän takia odotukseni eivät olleet kovin korkealla mutta yllätyinkin tällä kertaa positiivisesti! Yksi kerros lakkaa sai aikaan peittävän kerroksen,lakka kuivui yllättävän nopeasti eikä alkanut lohkeilla kärjistä moneen päivään. Minullehan on todella kummallista jos edes "normi"lakat kestävät hyvänä useita päiviä.


Tendre Taupe on kauniin vaalean kaakaon värinen ja todellakin syksyinen. Merkiltä löytyy myös kauniita punasävyjä jos ei "mutavärit" kuulu lemppareihin ;)


Miten siellä menee näin viikon puolivälissä?
*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Tuollaiset suklaanväriset lakat on jotenkin niin makeita näin syksyllä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on mulle sellainen väri etten millään malta olla laittamatta sen kanssa kultaisia hileitä! :D

   Poista
 2. Mielenkiintoinen merkki! Musta yleensä luonnonkosmetiikkamerkit on tosi kiinnostavia, joten on ihanaa että niitä saa nykyään helposti ja edullisesti ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on tosi sympaattista mistä ne noita raaka-aineita just esimerkiks kynsilakkoihinkin keksii! :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sitä vklopun kunniaksi kohelletaan ja poistellaan kommentteja mutta joo,en voi vieläkään itse uskoa tämän kynsilakan sisältöä! :D

   Poista