torstai 6. lokakuuta 2016

2x Palmersin kookosta

Palmer's on parhaiten tunnettu jo klassikonmaineessa olevasta kaakaovoi voiteesta mutta merkillä on runsaasti muitakin tuotteita. Viimeksi Englannissa kipaistessani päätin napata merkiltä muutaman muun tuotteen mukaan,ihan in the name of science.. ;)

Otin molemmat merkin kookoslinjasta lähinnä uteliaisuudesta - kookoksen kanssa voi mennä tuoksun suhteen niin nopeasti todella metsään ja halusin tietää miten tälle merkille kävi. Palmer'silla on useissa eri sarjoissa hiustenhoitotuotteita ja otin kookosöljy-sarjan hoitoaineen sekä ihonhoitopuolelta kookosöljy-sarjasta vartalovoiteen. Ensimmäisenä päästäänkin tuohon vartalovoiteeseen!


"Palmer's Coconut Oil Formula products contain ethically and sustainably sourced Coconut Oil and Tahitian Monoï Oil, infused with Tiaré flower petals. These raw, natural ingredients deliver luxuriously rich moisturisation for decadently pampered skin. Palmer's Coconut Oil Body Lotion contains high levels of naturally occuring fatty acids and proteins that are essential in keeping skin radiant and healthy looking."

No niinno.. Tässähän nyt sitten mentiinkin välittömästi metsään! :D

Voiteen sanotaan tuoksuvan kookokselle ja tiarekukille - tuo ihanan kesäinen tuoksukombo jota moni merkki käyttää ja joka on pehmeän sensuelli. Palmer'silla on ollut tästä ihan oma visio ja tuoksu on esanssinen,todella terävä ja imelä. Tuoksu kummittelee iholla vielä pitkälle seuraavaan päivään ja levittämisen jälkeen tuoksu on todella hyökkäävän ällöttävä - tämä lienee kertoo jotain kun en tule koskaan tuoksuista huonovointiseksi mutta tässä mennään niillä rajoilla. Tuo terävä esanssisuus tuo lähinnä jonkun puoliksi pahaksimenneen drinkin.

Koostumus on ohuempaa kuin klassisessa kaakaovoivoiteessa mutta yllättävänkin kosteuttavaa. Tämän selittää voiteessa olevat rasvahapot jotka pehmentävät ja kosteuttavat hyvin jopa atooppista ihoa. Olin yllättynyt jo tuoksun voimakkuuden takia ettei tämä missään vaiheessa kirvellyt tai ärsyttänyt ihoa!


Hoitoaineen itseasiassa korkkasin jo ennen vartalovoidetta ja siitä tulikin ihan erilainen fiilis.

"Palmer's Coconut Oil Formula products contain ethically and sustainably sourced Coconut Oil and Tahitian Monoï, infused with Tiaré flower petals. These raw, natural ingredients deeply hydrate and give hair incredible shine. Palmer's Coconut Oil Formula Coconut Oil Repairing Conditioner is a rich, creamy conditioner that instantly detangles and coats strands for silkier, shinier and easier to manage hair."

Hoitoaine on todella paksua koostumukseltaan ja selkeästi hiuksia selvittävää. Tämä on kosteuttava ja pehmentävä,olin yllättynyt että edes raskaammalla kädellä käytettynä tämä ei liimannut hiuksia päätämyöten tai tehnyt niitä likaisen näköiseksi. Olen itseasiassa tykännyt käyttää tätä syväputsarin jälkeen,se taitaa kertoa jo jotain hoitavuudesta.

Sitten päästäänkin siihen tuoksuun. Tässä tuoksu ei todellakaan ole samalla viivalla ihonhoitolinjan kanssa. Tässä tuoksu on hyvinkin aito,suolaisen kookoksinen eikä päällekäyvä. Tämä pistää vaan miettimään miten on edes mahdollista että kaksi kookosöljy-sarjojen tuotetta voi olla niin erilaisia! 


 Palmer'siltahan löytyy mm. kookosöljy-,oliiviöljy- ja manukahunaja-sarja. Tuo manukahunaja kiinnostaisi minua kosteuttavuutensa takia MUTTA jotenkin jo ennakkoon hirvittää millainenkohan sokeripommi sieltä tulisi purkkia avatessa ;)Onko Palmer's teille tuttu kaakaovoituotteiden ulkopuolelta?


4 kommenttia:

 1. Ei ole, kaakaovoituotteita olen ainoastaan käyttänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen kovasti jos jollain muulla on ensikäsitys tästä merkistä jotain muuta kun kaakaovoituotteet! :D

   Poista
 2. Voi räkä, tilasin Feeluniquelta testiin jonkun hiusmömmön tältä merkiltä :D Toivottavasti siinä on hyvä tuoksu, kun kookoksinen sekin taisi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa hiustuotteissa tuntuu vielä olevan kiva tuoksu,ihonhoitotuotteista en voi sanoa samaa.. :P

   Poista