perjantai 14. lokakuuta 2016

Naturelin helpot irtoripset

Nyt kun täällä on päästy irtoripsien maailmaan sukeltamaan hieman syvemmin,olisi hyvä aika esitellä seuraavat parit irtoripsiä ;)

Naturelin ripset eivät ole minulle sen suuremmin tuttuja joten tokihan nyt jokuset parit on kiva testailla! Nämä kuuluu hintaluokassaan edullisempiin kuin esimerkiksi marketeissa myytävät mutta tykkäsin näiden laadusta.


5415-ripset ovat tuuheuttavat ja pitkät. Tuuheuttavuus on kuitenkin maltillista ja näkisinkin näissä tuon pituuden huomattavampana ominaisuutena - nämä ovat juuri siinä rajoilla olisiko nämä omaan käyttööni jopa liian pitkät.

"Katkonainen" ripsinauha tekee näistä aivan älyttömän hyvin istuvat ja helposti asettuvat liimausvaiheessa,te jotka käytätte irtoripsiä olette varmasti huomanneet ripsinauhan joustavuuden oleellisuuden! Ripsinauha onkin tässä lähes kuin paksumpaa jämäkkää lankaa. Toivoisin että useammissa irtoripsissä käytettäisiin tälläistä ripsinauhaa kovan muovin sijaan.

Ainoa asia mitä ihmettelin oli langan väri - miksi laittaa ripsinauhaksi valkoinen lanka kun ripset ovat kuitenkin mustat? Valkoinenhan sitten tottakai loistaa ripsien tyvestä jossei sitä käy erikseen maalailemaan esimerkiksi rajausväreillä.


Toinen ihan ykköspiirre näissä oli keveys,näiden olemassaoloa tuskin edes huomasi josseivat ne olisi aika-ajoin osuneet yläluomelle. Keveyden vuoksi näiden kanssa ei myöskään tarvinnut pelätä liiman herkästi pettämistä.

Paketissa itsessaan tuli mukana myös liima mutta sitä en itse testaillut - ajattelin käyttää ensin loppuun avatun ehkä-jo-liian-kuivan ripsiliiman ;)

Kiva valikoima Naturelin ripsiä löytyy esimerkiksi täältä.


Mikä on teille irtoripsien tärkein piirre?
*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Mun on pakko myöntää, että mulla ei ole varsinaisia irtoripsiä ollut koskaan ripsissä, ainoastaan irtotupsuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taas menee ihan kohellukseksi ripsitupsut :D

      Poista