tiistai 4. lokakuuta 2016

Syväputsausta Wellalta


Wella on merkkinä jäänyt minulle vähän etäiseksi. Käytin yhdessä vaiheessa poikkeuksetta vain kampaamomerkkejä mutta Wella oli minulle sellainen joka ei ikinä jotenkin vedonnut.

Olen etsinyt jo jonkin aikaa hyvää syväpuhdistavaa shampoota joten ajattelin antaa tällekin merkille mahdollisuuden. Jotkut tykkäävät kun syväputsari jättää narskuvan takkuisen vaikutuksen hiuksiin,itse taas etsin tehokkaasti puhdistavaa shampoota jonka "tuhoja" ei kuitenkaan tarvitse raivolla korjailla.
Tykkään siitä kun tuotteet eivät lupaile "liikoja". Tämä syväputsari lupaakin vaan poistaa hiuksista tuotejäämät ja syväpuhdistaa hiukset. Shampoon koostumus on läpinäkyvää geeliä ja kampaamotuotteiden tuttuun tapaan riittoisaa. Ja mikä parasta,tämä ei jätä hiuksia takkupalloksi!

Häkellyin ensimmäisellä kerralla siitä miten "hyväntuntuiseksi" tämä hiukset jätti. Hiukset tuntuivat kuitenkin puhtaammilta eikä päänahkakaan kutissut kuivuuttaan - myös värinaamiot nappasi paremmin kunnolla putsattuihin hiuksiin kiinni.


Tämän kokeileminen sai minut taas kaipaamaan kampaamotuotteita,niiden koostumuksia ja tuoksuja. Olen nykyisin enemmän markettituotteiden käyttäjä mutta onhan se totta että joissakin tuotteissa eron vaan huomaa. Nyt kun hiukseni ovat huomaamattani virahtaneet,voisi olla aika taas katsella varsinkin tehohoitavia tuotteita kampaamotuotteista.Onko siellä kokemuksia kokeilemisen arvoisista tuotteista Wellalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti