keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Lakkoja syksyyn

***** HUOM! Arvonta auki enää tämän ja huomisen :) *****

Tein kesällä postauksen kesäisistä lakoista joten eiköhän nyt kurkata vähän syksyisempiäkin lakkoja jemmoista :)


Kun kesällä ja keväällä suositaan kirkkaampia värejä,tykätään syksyllä lämpimistä ja tummenevista sävyistä. Tosin en nyt voi sanoa että itse tuota aina noudatan.. ;) Kokosin viisi kauniin syksyistä lakkaa pitäytymällä punaisen tai punaruskean eri sävyissä.


Essien Wicked on "award-winning. forever stylish. deep, dark sinister red is not for the faint of heart. strident, striking and bold, blood red lacquer creates a sensational, sexy nail look". Tällä kertaa Essien oma kuvaus ei mennyt ihan niin metsään kuin viimeksi,tosin minun mielestäni tämä on todella tumma viininpunainen/ruskeaan taittava viininpunainen. Tämä on niin tumma että tätä on jopa vaikea saada vangituksi kuvaan oikean sävyisenä.

Ensimmäinen kolmesta Sally Hansenin lakasta on Hard As Nails Xtreme Wear-sarjan 280 Get Down. Get Down on pehmeän luumuinen creme-lakka. Hansenille tuttuun tapaan tämä peittää jo yhdellä kerroksella ja kuivuu aika nopeasti.

Kolmantena onkin Hansenin Instra Dri-sarjan 180 Rose Run. Hansenin lakoista tämä Insta Dri-lakat on varmaan lemppareitani - todella pigmenttisiä creme-lakkoja jotka kuivuvat nopeasti ilman pikakuivareita. Näissä on myös leveä sivellin joka helpottaa työskentelyä. Rose Run on tummahko vanha roosa. Olen tykästynyt vanhan roosan erilaisiin sävyihin niin huulilla kuin kynsilläkin!


Porukan kolmas Hansenin lakka on Hard As Nails with Nylon-sarjan Vintage Frost. Nimi kuvaa sävyn kimmellystä hyvin - hohto korostaa kauniisti lakan sävyä muttei varasta huomiota metallinhohtoisuudelta. Tämä on lämpimän punaruskea kapealla siveltimellä.

Viimeisenä löytyy Mavalan Garden Party*-sarjan Begonia. Tämä on myös vanha roosa mutta todella vaaleassa sävyssä. Jos mieli vielä kaipaa kesän kirkkaita pinkkejä mutta haluat siirtyä kesympiin syyslakkoihin,on tämä hyvä valinta!


Joko siellä on syksy vallannut kynnet?


*pr-näyte

2 kommenttia: