torstai 27. lokakuuta 2016

Romanttisen pehmeää ruusua

Tokihan minun oli tarkoitus tulla jo eilen teille taas höpöttelemään mutta niinhän siinä sitten kävi että kävin influenssa-rokotuksen ja niin eilinen kuin tämäkin päivä on mennyt päänsäryn kanssa nukkuessa. Se on jännä miten kroppa reagoi siihenkin eri tavalla joka vuosi!

Nyt kuitenkin hempeään Signe Seebidin huulivoiteeseen* joka on kököttänyt yöpöydälläni jo jonkin aikaa. Tämähän siis kantautui minulle jo lähes vuosi sitten ihanan SaraGalaxyn järkkäämästä Lahden miitistä.


Tämä ihanaan lasipurkkiin pakattu ruusu-hunajahuulivoide onkin helpompi säilytellä kotona juurikin jo pakkausmuotonsa takia - tästä on helppo napata huulivoidetta kynnen kärjellä ennen unille menemistä. Tuoksu on tässä todella autenttinen ruusuntuoksu ripauksella hunajan antamaa lisämakeutta,omaan nenääni tämä on aivan ihana! Huulivoide on perusmuodossaan aika kovaa mutta sulaa huulien lämmössä nopeasti notkeaksi ja helposti levittyväksi.

"Ruusu Geranium ilmentää naisellisuutta ja ruusun tuoksua. Geraaniumin eteerinen öljy tukee ihon uusiutumisen prosessia ja suojaa ihoa. Hunaja antaa huulille kiiltoa ja elastisuutta.
Arganiaöljyn paras ominaisuus on sen kosteustehokkuus ja kyky tukea ihon kuntoutumista. Sheavoi mehiläisvahan kanssa suojaa kylmältä ja antaa huulille kiiltoa.""Signe Seebid kylpyhuonekosmetiikka on valmistunut käsityönä, käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita ja Viron kasveja. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja ihoystävällisiä.
Käytetty värit ovat peräisin luonnonkasveista, oksideista, lietteestä, savesta tai muusta luonnossa esiintyvästä. Saippuat on valmistunut perinteisellä menetelmällä, mikä tarkoittaa, että rasvaa kuumennettaessa lämpötila ei nouse yli 70 astetta ja kaikki iholle arvokkaat aineet säilytetään. Tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia synteettisiä aineita. Saippualle antavat tuoksun luonnolliset eteeriset öljyt."


Signe Seebid tunnetaan luonnollisuudestaan ja omissa silmissäni merkki ei voi paljon enää tämän luonnollisemmaksi mennä. Kaikki näkemäni tuotteet on pakattu lasipakkauksiin jotka voi käyttää uudelleen,osa on sen lisäksi vielä sujautettu maalaisromanttisiin pahvipakkauksiin niinkuin tämä huulivoidekin.


Pakkaan tätä yleensä huulille reilun kerroksen ennen unille vaipumista ja minulle tästä ruusuntuoksusta onkin tullut jo osa unirituaaleja. Aamulla huulilla voi vieläkin tuntua hieman jäämiä huulivoiteesta mutta ennen kaikkea huulet tuntuvat joustavilta ja pehmeiltä. Tässä teillekin sympaattinen unikaveri<3Ihanaa torstaita sinnekin!*pr-näyte

2 kommenttia: