tiistai 25. lokakuuta 2016

Models Ownin ykköslöytö lakanoille!

..Ja siis lakanoillahan tässä viittaan todella vaaleaihoisiin ;)

Muistanette kun kirjoittelin The Body Shopin vaalennustipoista? Niissähän mätti monikin asia. Pipetti toimi surkeasti,pigmentti oli heikko,vaalennustippojen sävy oli vaaleanpunapohjainen sekä ne eivät yksinkertaisesti vaan toimineet mattameikkivoiteiden kanssa.

Ostin Barry M:n valkoista meikkivoidetta monta tuubia Englannissa asuessani ja ihan yllättäen merkki päättikin lopettaa sen valmistamisen. Siitä asti olen siis etsiskellyt järkevän hintaista ja laadukasta meikkivoidetta sekoitustarkoitukseen.


Models Ownin Runway Foundation* ei ole ainoastaan saatavilla valkoisessa sävyssä vaan löysin siitä itse etsiskelemällä yhteensä kaksitoista eri värisävyä aina valkoisesta todella tummaan. Viime viikonlopun messuillakin nähty merkki ei ole ainoastaan järkevän hintainen vaan ulkomuoto vetoaa minuun myös. Tämäkin on kaunis - huurrettu lasi kielii itselleni jotenkin arvokkaammasta merkistä.

"Get totally even with this weightless liquid foundation with SPF 30 UVA/UVB protection that will take you seamlessly from am to pm. Apply with a brush, sponge or fingertips and build coverage gradually for the girl who likes to work hard and play harder." 


Merkki mainostaa itse Runway Foundationin olevan "dewy" eli kai lähimpänä suomenkielen termiä olisi kuultava tai hehkuva. Siihen en osaa ottaa kantaa koska en ole antaumuksella levitellyt tätä koko kasvoille ;) Arvelisin myös moneen iskevän sen että tässä on SPF30!

Se mistä tiedän kuitenkin on se että tämän pigmentti on aivan hillitön! Alapuolella olevasta kuvasta näkee miten pigmenttinen ja peittävä tämä olisi. Olin myös aivan onnessani huomatessani että (rakastamiini) mattameikkivoiteisiin sekoitettaessa tämä ei sotke mattameikkivoiteen koostumusta tai mattaisuutta. The Body Shopin versio tahtoi hävittää mattaavan vaikutuksen meikkivoiteista saaden ne "valumaan".


Meikkivoiteen pumppu on myös aivan ykkönen. Sillä saa vain tipan valkoista meikkivoidetta jos niin haluaa eikä se ole missään vaiheessa ainakaan vielä sylkenyt ulos kovettuneita ja kuivuneita meikkivoidekökköjä. Tämä siis kimposi minulle heittämällä ihan ykköseksi liian tummien meikkivoiteiden vaalentajaksi!Onko siellä muita kalpeudesta "kärsijöitä"?
*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. On onni etten ole se kaikista kalpein, vaan yleensä vaalein sävy on mulle hyvä, jos vaan pohjasävy on oikea. Toisista tuotteista menee jopa se toiseksi vaalein. Inhottavaa, että Suomessa ei myydä tarpeeksi vaaleansävyisiä meikkivoiteita vaan joudutaan kikkailemaan tällaisten tuotteiden kanssa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älytöntä siitä vielä tekee se et isolla osalla merkeistä on vielä huomattavasti vaaleampia sävyjä mut niitä ei tuoda Suomeen!

   Poista
 2. Olen pohtinut TBS:n hankintaa, mutta pitääkin tsekata millainen tuote tämä olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itellä keltapohjanen iho ni oli suuri pettymys et TBSn vaalennustipat on haalean vaalesnpunasia eikä toimi mattameikkivoiteiden kanssa :S

   Poista
 3. Haha, mä otsikon perusteella mietin, että onko Models Ownille tullut jotain huone- ja lakanatuoksuja :D

  VastaaPoista