tiistai 1. marraskuuta 2016

Söpistelyä kynsillä

Tiedättekö niitä päiviä jotka vaan luisuvat ihan kuin huomaamatta huonosta hirveään? No tämä oli yksi sellainen päivä. Onko tiistai kenties uusi maanantai?

Mutta tajusin ettei olla aikoihin ihasteltu kynsiä joten johan se on jo aikakin! Näitä kynsiä ajatellessa halusin jotain hempeää ja tyttömäistä mutta edes pienellä twistillä.


Essencen Mandarine Bay,iiiiiikivanha Golden Rosen koristelulakka pitkällä ja ohuella siveltimellä,Color Clubin My Generation ja Essencen satiininen Engaged valikoituivat siihen tehtävään.

Sivelin kynsille aluslakan ja heitin molempia Essencen lakkoja tuputtelusieneen. En siis laittanut pohjalle mitään väriä koska halusin lopputuloksesta läpikuultavamman. Tämän vaiheen jälkeen olin kuitenkin ihan sitä mieltä että kynsieni kärjet ovat vieläkin liian hailakat ja "kesyt" joten tein Golden Rosen koristelulakalla epämääräisiä viivoja kärjistä noin puoliväliin asti.


Tässä vaiheessahan toki olisi voinut jo lopettaa mutta en millään voi vastustaa Color Clubin My Generationia - siinä on kahden kokoisia ja kahden sävyisiä viisikulmioita läpinäkyvällä pohjalla. Ja ai että näistä tulikin kivat! Ei niin pimenevät päivätkään harmita kun näitä kytistelee ;)


Toivottavasti siellä on ollut parempi tiistai,ihanaa alkuviikkoa<3

4 kommenttia: