lauantai 15. lokakuuta 2016

Neutraaliutta silmämeikkiin

Toivottavasti siellä on samanlaisia yökupeksijoita kuin täällä ;)

Tänään halusin esitellä lookin vanhalla Clarinsin paletilla - tätähän ei siis käsittääkseni enää saa mutta kuvasta saa käsityksen minkälaisen meikin tämäntyylisillä sävyilla saa aikaiseksi.


Tässä paletissa ylärivi on enemmän hohtavia ja alarivi satiinisia/mattoja,sen lisäksi löytyy kovan geelimäinen rajausväri joka minulla on ehtinyt jo kuivahtaa rankasti - silti siitä vielä väriä lähtee vaikkeikaan niin intensiivistä.

Yläluomella on käytettynä kaksi alemman rivin sävyä,silmänurkassa ja kulmaluulla vaalein sekä pronssinhohtoinen alaluomella. Silmät on myös rajattu paletin rajausvärillä vaikkei se enää niin helposti käynytkään kuivahtamisen vuoksi.


Vältän yleensä alaluomella hohtavien sävyjen käyttämistä - hohtavat sävyt tuovat sy-ihon juonteet kirkuen esiin. Tällä kertaa kuitenkin halusin jotain erilaista alaluomelle ja lopputulos olikin ihan kiva :)

Ruskean erisävyt ovat niin helppoja silmämeikissä ja voin myöntää usein itsekin turvautuvani niihin,varsinkin kiireessä. Geelirajaus on myös simppeli - siinä ei näy pikkuvirheet niin helposti.


Mikä siellä on turvaväri silmämeikissä?
Ihanaa viikonloppua<3

2 kommenttia:

  1. Mulle kaikki nudesävyt ovat niitä turvavärejä. Joskus laitan jotain violettia sävyä, mutta muuten pysyn neutraaleissa väreissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taitaa pronssi olla eniten käytetty "turvaväri" :)

      Poista