keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Inspiraatiota messuviikonlopulle!

Tänään mennäänkin kevyemmällä linjalla ihan jo messujen kunniaksi - tässä siis teille meikki-inspiraatiota tuohon kauneutta ylistävään viikonlopun kestävään messutapahtumaan! Muistakaa kuitenkin kurkata alkuviikon postaus messuvinkeistä ;)


Turvaudun itse silloin tällöin erilaisiin vihreänsävyihin. Silmäni näyttävät syvän sammaleenvihreiltä kun käytän kirkkaampia vihreänsävyjä. Kun laiskuus iskee eikä rajauksia jaksa tehdä on helppo varjostaa ja rajata silmiä tummemmalla vihreällä sekä heittää pisteeksi ii:n päälle tekoripset.

Oikeanlaiset tekoripset tuovat kissamaisuutta silmiin ilman rajaustakin ja saavat ilmeestä heti huolitellumman näköiset.


Talven tullessa ja syksyn näyttäessä koko kauniin kirjonsa on karpalosävyt kovassa huudossa. Minulla meni kauan näiden käytön opettelemiseen mutta oli se sen arvoista! Tässä käytin lähes tasapituisia irtoripsiä ja efekti on heti erilainen - silmäni näyttävät huomattavasti pyöreämmiltä vaikka olen yhdistänyt irtoripset rajauksien kanssa.

Kuvissa näyttää ihan kuin ripsien tyvestä loistaisi liima - tosiasiassa tein tähän meikkiin rajaukset mustalla glitter eyelinerillä joka huijaa valon osuessa niihin. Tykkään pienistä yksityiskohdista ja tämä on yksi helposti toteutettavista yksityiskohdista.


Tämän päivän viimeisenä nähdäänkin vähän turvallisempia värejä,kultaa ja ruskeaa. Meikin ruskea sävy on itseasiassa paljon palvomani duocrome - se on joko tumman ruskea tai hohtavan tumman turkoosi riippuen valonsuunnasta.

Tähän meikkiin en laittanut irtoripsiä mutta suuremmat rajaukset. Paksummat kissarajaukset tuskin ikinä menevät "pois muodista" ja itse olen rakastanut näitä teini-iästä asti.Haluan toivotella ihanaa viikonloppua ja upeaa messuviikonloppua mikäli olette sinne suunnistamassa! Itse hilpaisen sinne sunnuntaina katselemaan tämän vuoden fiiliksiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti