tiistai 6. syyskuuta 2016

Revolutionia ja ColourPopia

Revolutionin Fortune Favours The Brave-paletissa on niin paljon erilaisia luomivärinappeja että minulta on vieläkin osa kokeilematta. Tänään siis vuorossa yksi meikki tehtynä kyseisellä paletilla.


Meikissä on käytetty ensimmäisen rivin kuudetta metallinhohtoista sinistä baked-tyylistä luomivärinappia ja kolmannen rivin toista täysin mattaista laten sävyistä nappia.

Tämän paletin osalta olen ollut todella tyytyväinen mattasävyjen laatuun! Pigmentti irtoaa napista hyvin ja tarttuu iholle helposti. Metallinhohtoiset napit sen sijaan todellakin ovat metallinhohtoisia mutta ei niin helposti häivytettävissä,sillä käytin tässäkin meikissä häivytyksessä mattasävyä.Jos etsin negatiivisia puolia tästä paletista,on se se että osa napeista on murenevaisia. Pigmentti ei tahdu tarttua siveltimeen mutta murenee kyllä siveltimen paineen alla jos sivellintä painaa yhtään enempää nappia vasten.

Huulilla muuten näkyy upea vaniljaisen kahvintuoksuinen colourpop lippie stix aquarius ;)Ihanaa alkuviikkoa<3

2 kommenttia:

  1. Upea meikki taas kerran! Luomivärien mureneminen on inhottavaa, mutta hyvä ettei kaikkien nappien kohdalla ole sitä ongelmaa :) Aivan ihana sävy tossa huulipunassa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana<3 Jostain syystä tässä paletissa todella metallinhohtoiset on niitä murenevimpia,eli just ne jotka meinaa muutenkin tarttua huonommin :S

      Poista