sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Hiustenmuotoilua

Hiustenmuotoilu ei vaan ole minun juttu. Ensin täysi-ikäisyyteen asti minulla oli niin pitkät hiukset etten niille sen suuremmin tehnyt mitään sen suurempia,seuraavaksi minulla olikin niin lyhyet hiukset että ne oli helppo vaan pöyhiä kuosiin. Oman päättämättömyyteni takia hiukset ovat nyt päässeet taas virahtamaan yli lavan puolivälin ja olen aivan hukassa.

Mitä tälläiselle pituudelle tehdään?


Otin avuksi kokeilumielessä Remingtonin Amaze Airstyler-ilmakihartimen. Termi ilmakiharrin aiheuttaa minulle kauhunväristyksiä.. Muistan ne "vanhanaikaiset" ilmakihartimet mihin hiukset jäi aina jumiin ja joka sai hiukset aivan takkuun. Tässä versiossa tosin on useita eri lisäosia eli erilaisia kuivatus/muotoilupäitä eikä yksikään saanut hiuksia (vielä) jumiin ;)

Olin todella positiivisesti yllättynyt miten kevyt tämä on! Tällä on helppo ja oikeasti nopea kuivatella pidemmätkin hikset ilman että kädet puutuu. Minähän siis en ole omistanut edes hiustenkuivaajaa kymmeneen vuoteen joten vertailukohtani näitä ajatellen on hieman.. Hmm.. Antiikkisia :D


"Erittäin tehokas ammattimainen 5in1- ilmakiharrin. Teho 1200W. Ionisointi lisää hiuksiin kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Voit valita 5:stä muotoiluosasta haluamasi hiustyylin.

Aloita hiusten kuivaaminen föönisuuttimella, ja kuivaa hiukset lähes kuiviksi. Lapioharja silottaa ja suoristaa hiusta. Ainutlaatuinen tyvikohottaja antaa hiuksiin ilmavuutta ja nostaa ne hiuspohjasta. Hiukset tuntuvat runsaammilta ja hiuspohja saa myös ilmaa. 21mm:n kiharrinosalla saat tehtyä pienempää kiharaa. Suuremmat kiharat onnistuvat 30mm:n kihartimella, jossa on sisäänvedettävät harjakset. Voit valita lämpötilan ja puhallusnopeuden 3:sta vaihtoehdosta. Pitkä 3:n metrin johto helpottaa muotoilua. Kaikki osat on helppo säilyttää mukana tulevassa laukussa. Takuu 3 vuotta.

- Tehokas, 1200W
- Ionisointi lisää kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä
- Keraaminen lämpövastus takaa tasaisen lämpötilan
- 3 lämpötilaa/ nopeutta sis. viileäpuhalluksen
- Föönisuutin
- Lapioharja silottamiseen ja suoristamiseen
- Tyvikohottaja antaa volyymia
- 21 mm harjaosa
- 30 mm harjaosa sisäänvedettävillä harjaksilla
- Säilytyslaukku
- 3 m pyörivä johto"Tiedättekö sanonnan ei hyvää ilman huonoa? No sellainen fiilis minulle tästä jäi.

Aivan loistavaa tässä on kolme metrinen piuha - olen niin kettuuntunut nykyään nipistettyihin minimittaisiin virtajohtoihin,kuivaamisen nopeus,laitteen keveys,helppokäyttöisyys sekä kolme eri lämpö/nopeusasetusta mukaanlukien kylmäilmapuhallus.

Sitten päästäänkin niihin huonoihin.
En ymmärrä tämän laitteen kiharrinosioita. Laitteestahan ilma puhaltuu ulos normaalisti laitteen päästä ja laitteen päähän naksautetaan kiinni lisäosa - jostain syystä molempien kiharrinpäiden lisäosissa on heti ilmapuhallusaukon jälkeen reiät joista kuuma ilma karkaa ulos ennen itse kiharrinosaa,tarkoittaen siis sitä että kuuma ilma sinkoaa lisäosan tyvestä ulos ennen metallista kiharrinosaa jonka kaiken järjen mukaan olisi tarkoitus kuumentua ilmasta ja mahdollistaa kihartaminen. Minkäänlaista sen suurempaa kihartamista en siis ole tällä saanut aikaan,lähinnä kuuman ilman puhaltamisen korviin tai päänahkaan kipeästi. Toinen huono puoli tässä on kuumentuminen. Itse laite ei siis kuumennu mutta lisäosat kuumentuvat todella paljon ja suosittelisinkin ettei lisäosia esimerkiksi lähdetä irroittelemaan heti käytön jälkeen. Itsehän siis olen tämän tehnyt ja siitä kärsinyt :D


Itse olen tosin tästä vaikuttunut ihan jo hiustenkuivaamistarkoituksessa näppäryytensä takia ja uskoisin että siihen tarkoitukseen se minulle jääkin.

Remingtonillahan on aivan loistava saatavuus pitkin kivijalkakauppoja ja verkkokauppojakin eikä tälläkään laitteella ole hintaa viittäkymppiä enempää.


Mitä hiustenmuotoilulaitteita teillä on käytössä?


*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti