maanantai 12. syyskuuta 2016

Ihanat halpikset osa 7

Ihanat halpiksethan on juttusarja missä höpöttelen itse bongaamistani hyvistä edullisistä tuotteista. Juttusarja on jäänyt täysin paitsioon mutta tänään on comebackin aika!

Essence on merkkinä hyvin mielipiteitä jakava ja koman kokemukseni mukaan merkiltä löytyy hyviä mutta sitten myös niitä täysin floppejakin.


Minulla on tätä jo toinen putkilo menossa joten uskaltaisin lukea tämän niihin hyviin ;) Kyseessä on Essencen Prettifying Lip Oil.

Kun huuliöljyistä tuli "se juttu" tuli Essenceltäkin oma versionsa jonkin ajan kuluttua. Itse nappasin tämän ohi mennen mukaani ripsariostoksien seuraksi. Näitä on kolmessa eri sävyssä mutta kaikki ovat huulilla sävyttömiä. Tuoksu on ihanan makean hedelmäinen vaikken nyt osaakaan tunnistaa tarkkaa tuoksukomboa.


Huuliöljy on lähinnä geelimäiseen muotoon taiottu mutta tuntuu huulilla liukkaan öljymäiseltä eikä yhtään tahmaiselta. Huuliöljythän kuluvat huulilta yleensä aika hyvään tahtiin mutta tämä kestää koostumuksena takia huulilla ihan kiitettävästi - josset siis erehdy syömään ;)Onko huuliöljyt löytäneet tiensä sinne?

Ihanaa maanantaita ^_^

8 kommenttia:

 1. En oikein osaa käyttää huuliöljyjä. Ne ovat vähän hankalia, eivät tuo huulille kovinkaan paljon mitään, mutta eivät myöskään kosteuta tarpeeksi. Sen YSL:n öljyn aikoinaan ostin, mutta käyttämättä jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas himotellaan niitä Clarinsin huuliöljyjä :p Hyvin huomaa miten nääki jakaa mielipiteet :)

   Poista
 2. Mäkään en oikein osaa noita huuliöljyjä käyttää, mutta tota essenceä voisin ehdottomasti kyllä testata, kun seuraavan kerran jossain noita bongaan :) Kuulostaa hyvältä tuotteelta eikä noita onneksi ole hinnalla pilattu eli eipä se juurikaan haittaa, vaikken tosta pitäisikään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ite tosi huono huulituotteiden kanssa mut tää on niin helppo sipasta huulille eteisessä just ennen lähtöä :) Juu pari euroa ei paljon sakota! :D

   Poista
 3. Mä voisin testata tätä, kun seuraavan kerran Essencen hyllylle pääsen. Tietenkin olisi kiva, jos sävyä tulisi enemmän, mutta voihan sitä laittaa vaikka huulipunaa alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää käy kyllä myös hyvin kosteuttamaan huulia ennen huulipunaa tai tuomaan lisäkiiltoa jo huulilla olevaan huulipunaan :)

   Poista
 4. Miulla on Clarinsin Hunaja käytössä, parantaa kyllä jo yhdessä yössä rohtuneet/kuivat huulet :D

  Essencejä on myös, mutta ne on vielä jonossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiiiii oon nii kateellinen,noita Clarinseja mäki himoitsen! :D

   Poista