keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Arkistoihin unohtuneet kesältä osa 2

No kappas vain,näitähän tuntuu vieläkin löytyvän!


Mattaharmaa on hyvä perusväri ja sen voikin yhdistellä lähes minkä vain kanssa - näitä kuvia katsellessa  harmittelen etten yhdistänyt sitä kirjavampaan meikkiin! Tosin kuvan ilmeestäkin päätellen tuolloin ei ole ollut hyvä päivä.. ;)

Ruskea sävy alaluomella kuitenkin pehmentää harmaan aiheuttamaa ankeutta!


Aurinkoa ja pronssia - ikisuosikki! Pronssin eri sävyt ovat minulle silmämeikissä se osa-alue josta en saa ikinä tarpeekseni. Pronssin kanssa sopii hyvin ruskea geelirajaus,tosin ripset jäivät jotenkin todella orvon näköisiksi.

 Hohtavammat luomivärit ovat haastavia alaluomella jos sillä alueella on jo minkäänlaisia juonteita ja hankalaksi koin tuon itsekin,tosin tällä kertaa onnistuin kuitenkin suht hyvin hohtavan luomivärin kanssa näyttämättä ikäistäni vanhemmalta :)


Viimeisenä onkin sitten yhdistetty lukuisia hohtavia luomivärejä ja mattamustaa. Kultaa,ruusukultaa ja mustaa - helppo ja monelle sopiva kolmikko. Tässä kuvassa muuten huomaa ongelman johon olen törmännyt useamminkin - yläluomen iho on ollut liian kuiva ja hohtavat luomivärit näyttävät osittain epätasaisilta tarratessaan henkensä edestä kuiviin iholäikkiin.

Olen tottunut jotenkin todella heikkolaatuisiin mattamustiin joten aina silloin tällöin hyvälaatuiseen törmätessäni meinaa meikistä tulla pelkkää sotkua. Tosin todella hyvälaatuisiin minkä vaan sävyisiin mattaluomiväreihin törmää OIKEASTI harvoin!


Ihanaa loppuviikkoa<3

2 kommenttia: