torstai 15. syyskuuta 2016

Ätläkkä hiusöljy

Jos nyt kerrankin mentäisiin OGX:n pariin jonkun muun kuin shampoon tai hoitoaineen parissa ;)

"Here’s a quick and easy fix for dull, dry strands. This lightweight, hydrating oil mist infused with coconut oil and bamboo extract helps leave your hair more soft, touchable and happy with each use." 

Eli kyseessä on tällä kertaa OGX:n kookosöljy-linjan öljysuihke. Tämä merkki muuten rakastaa outoja pakkauskokoja - tämä suihke on 118ml sadan millin sijaan!


Hiusöljyssä on näppärä pumppu josta todellakin tulee hienojakoista sumua,tämä on siis helppo suihkutella tasaisesti hiuksiin. Kosteisiin hiuksiin suihkutellessa tämä paremmin "imeytyy" hiuksiin jättämättä niitä yhtään likaisen tai raskaan oloisiksi,kuiviin hiuksiin suihkutellessa on oltava tarkempana.

En tiedä mistä tämä merkin mainostama termi "kevyt öljysuihke" tulee,en itse näkisi tätä mitenkään kovin kevyenä vaikkei tämä olekaan hoitavimmasta päästä. Lopputuloksesta tulee kuitenkin varsinkin kuiviin hiuksiin käytettäessä nopeasti raskas ja voisin kuvitella ettei tämä ole paras mahdollinen esimerkiksi lyhyille hiuksille vaikka "kevyeksi" kutsutaankin.

Itse olen yleensä sumutellut tämän kuiviin hiuksiin ja silloin saa helposti aikaiseksi todella öljymäisen kiillon hiuksiin eli lähinnä likaisen oloisen. Odotin tämän kuitenkin olevan huomattavasti pehmentävämpi ja sitä tämä ei ole - tämä antaa yleisesti ottaen enemmän kiiltoa ja selvittävyyttä.


Sitten se piirre joka saa monet varmasti juoksemaan toiseen suuntaan - tässä on TODELLA voimakas kookoksen tuoksu! Tuoksu on todella makea ja suolaisen kookosmainen,aika autenttinen mutta vielä kourallisella sokeria. Tuoksu leijuu voimakkaana aina seuraavaan pesuun asti.

Hyvä esimerkki tästä on siinä että useamman kerran työkaverini kysyi mitä tuoksua käytän kun kiinni olevissa hiuksissani oli tätä hiusöljyä. Millekään herkkänenäisille tai kookosta karsastaville tämä ei siis käy!


Mikä on ollut paras kokeilemanne hiusöljy tähän mennessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti