torstai 25. elokuuta 2016

Tyylikästä silmänympärysihon hoitoa

Jos tänään taas höpötellään vähän Sothysistä. Olenkin aiemmin kertonut miten koko merkin tyyli ja ulkomuoto vetoaa minuun täysillä eikä tämäkään tuote tee siihen poikkeusta.

Järjettömän tyylikkäällä Sothysillä on useita silmänympärysihon hoitotuotteita ja minulla onkin ollut käsissäni merkin Multi-Action Eye Contour*-voide. Ensimmäisenä on nostettava hattua pakkausmuodolle. Tyylikäs,näppärä ja hygieeninen! Tuote tulee pumppaamalla ulos mutta pumpun pään voi kääntää "lukittuun" asentoon ettei pullo pumppaile tuotetta ulos itsestään esimerkiksi reissukassissa.


Toiseksi ainesosalista. Onhan se pitkä kuin nälkävuosi mutta sieltä löytyy hyviä vaikuttavia aineita. Listasta löytyy muun muassa glyseriiniä,karitevoita,erilaisia uutteita,niacinamidea eli B3-vitamiinia (josta muuten kohutaan tehokkaana anti-aging aineena retinolin rinnalla) sekä erilaisia öljyjä.

Ainesosalistaa katsellessa olen yllättynyt ettei voide ole paksumpaa. Sanoisin että tämä on kermaista mutta ohuena levittyvää. Tämä on myös todella riittoisaa.

Minulla käytössä olevien sy-voiteiden on toimittava KOKO sy-alueella - lukuunottaen myös silmäluomet. Tässäkin suositellaan ettei voidetta käytetä liikkuvalla luomella mutta tämä on toiminut siinäkin tehtävässä aivan täydellisesti kirvelemättä tai sen suuremmin turvottamatta.


Sy-ihoni on aina kuiva,jopa kesäaikaan,ja tämä riitti minun silmänympärysiholleni vallan mainiosti. Tämä jätti sy-ihon joustavaksi ja pehmeäksi mutta uskoisin kuitenkin tämän olevan liian kevyttä talveksi jolloin joudun pakkaamaan tuotteita iholleni muutenkin enemmän.Mihin sy-voiteeseen siellä turvaudutaan kun ilmat viilenee?

*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Edelleen Naturativin on paras! <3 Tosin yöksi mietin välillä jotain paksumpia.

    VastaaPoista