maanantai 29. elokuuta 2016

Ehkä ei-niin-pätevä ohentaja

Tämähän nyt on varmasti tuttu juttu jokaisella lakkojen kanssa pelaajille - jossain vaiheessa lakat vaan kuivuu ja paksuuntuu. Paksuuntunut lakka ei kuiva IKINÄ eikä asetu kynnelle tasaisesti. Siis jos sen saa edes pullosta ulos..


Jokusella merkillä onkin siis jo kynsilakkojen ohentajia ja nappasin hetken mielijohteesta kauppareissulla mukaan Mavalan version. Kotiin päästyäni minulta pääsi pieni naurahdus kun luin uusimman Charming Nailsin postauksen jonka kirjoittelija olikin juuri postannut tästä kyseisestä ohentajasta eikä ollut aivan vakuuttunut.

No.. Vähän samoilla linjoilla ollaan.


Mitään sen suurempaa tuoksuelämystä tästä en ikinä odottanutkaan mutta odotin että tämä kuitenkin olisi jollain tasolla näppärä lisä isomman lakkavalikoiman kanssa. Pakkausmalli tässä onkin kätevä. Kyseessä on ns. tippapullo josta vesimäinen neste on helppo tiputella pulloon ja samalla pitää silmällä minkä verran tippoja on tullut tiputeltua.

Mistä en ollut niin vakuuttunut oli tämän "tehot". Tämän pitäisi elvyttää lakka juoksevammaksi muutamalla tipalla mutta täytyy sanoa että minulta meni huomattavasti enemmän tippoja kuin vain se "muutama". Tällä tippojen määrällä per pullo ei tämä pieni 10ml sankari kauaa kestä.


Nyt vielä odotan innolla että onko juoksevampi lakka pysyvä muutos tippojen ansiosta vai alkaako lakka paksuuntua nopeammin kuin normaalisti.Onko siellä kokemusta eri merkkien ohentajista?

Ihanaa maanantaita<3

4 kommenttia:

 1. Mä en oo tätä ohentajaa koittanut, kun oon myös kuullut että se ei olisi kauhean hyvää. Seche Viten ohentaja mulla on itsellä käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sitä itekin hypistelly,taitais olla aika napata se mukaan joku kerta.. :)

   Poista
 2. Miulla on vaan Secheä, lakat paksuuntuu niin harvoin, että se on varmaan jo 2-3 vuotta miulla ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut siinä tapauksessahan se on ollu halpa hankinta! :D

   Poista