keskiviikko 24. elokuuta 2016

Useampien kuukausien kulmalemppari

Olen maininnut siitä aiemminkin että kipaisin Englannissa tuossa alkukesästä. Nappasin sieltä mukaan yhtä sun toista joita en ole vielä saanut edes esiteltyä teille mutta tässä nyt taas yksi.

Olen aiemminkin sanonut että yksi lempparihalpismerkeistäni Englannissa on Collection. Valikoima on laaja,aika-ajoin erikoinen sekä aina monipuolinen. Tältä merkiltä löytyikin sitten kulmatuote jota olen käyttänyt jo kuukausia!


Define&Perfect Eyebrow Powder on todella jännä tuote. Itse pakkaustapa kielisi nestemäisestä tuotteesta mutta putkilosta löytyykin kuiva silikonisienimäinen terävä pää joka on putkilossa ollut upotettuna kulmille tarkoitetussa irtopuuterissa. Levityspää kannattaa vetää putkilosta hiljalleen tai muuten puuteria pöllähtää myös syliin

Tykkään itse kulmien suhteen terävämmästä jäljestä varsinkin kulmien alalinjassa ja tällä niiden piirtäminen on ollut todella simppeliä. Levityspäätä ei tarvitse dippailla useita kertoja putkiloon hoitaakseen molemmat kulmat kuosiin - levityspäässä jo ulosvetäessä valmiina oleva puuteri riittää.


Sävyjä tässä taisi olla kolme ja itse nappasin mukaan tummimman. Täytyy taas ääneen ihmetellä että mistä ihmeestä olen perinyt nämä lähes mustat kulmat järjettömän kalpean ihon kaveriksi kun oma hiustenväri ei ole sinnepäinkään.. :D Tummin sävy näistä oli vielä ihanan viileä eikä yhtään punertava ihoa vasten.

Itse piirrän tällä kulmien alalinjan "hännän päähän" asti ja häivytän levityspäällä ylöspäin. Tässä kärki on myös juuri niin terävä että sillä saa piirrettyä vaikka yksittäisiäkin kulmakarvoja halutessaan. Hintaa tällä taisi olla euroissa alle vitonen joten suuri panostus tämä ei ollut tuotteesta joka on riittoisa,pigmenttinen,helppo häivyttää,ei leviä eikä haalistu.Mitä siellä tykätään käyttää kulmille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti