tiistai 30. elokuuta 2016

Julkaisemattomia meikkejä

Nyt siis seuraa kuvapläjäys julkaisemattomia meikkejä kesältä. Kesä yhdistetään keveyteen ja väreihin mutta valtaosin itselläni meikkailut kestävät tietyssä tyylissä ja tietyillä linjoilla.


Aina ei vaan jaksa rajailla silmiä ja silloin turvaudun tummempiin varjostuksiin ja sävyyn silmien ulkonurkissa. Harrastan myös luomivärirajauksia näinä hätäisinä aamuina ;) Tälläisinä päivinä olisi kyllä helppo saada lisää näköä tekoripsillä.


Olen hurahtanut aivan täysin luumun ja punaisen eri sävyihin. Tässäkin meikissä näkyy voimakkaammat varjostukset muutamalla luumun eri sävyllä. Rajaukset toteutin geelirajausvärillä mutta hermohan siinä meinasi mennä - geeli on alkanut kuivua purkkiinsa aivan liian nopeasti ja rajailu sellaisella massalla on melkein nykivää.


Yksi tyyli josta tykkään on neuraalit luomivärit ja värikkäämmät rajaukset alaluomelle. Tässäkin kuvassa näkyy metsänvihreää ja kultaruusua yläluomella sekä räväkän turkoosia alaluomella. Simppeli mutta säväkkä!


Ihanaa alkuviikkoa<3

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä taitava meikkaamaan! Toi ensimmäinen silmämeikki varsinkin iskee muhun, todella upea<3 Mikään ei muuten ole niin rasittavaa kuin koittaa tehdä rajauksia geelivärillä, joka on alkanut kuivua sinne purkkiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa ihana kommentti,kiitos :) <3 Joo siis mulla alkaa olla jo käpy niin kärventyny oman geelin kanssa......... :D

      Poista