keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Tapaus meikkimuna

Kuulun niihin ihmisiin jotka lähtevät villityksiin hitaammin mukaan. Aivan niinkuin tämänkin kohdalla,kyräilin aikani tälle koko ajatukselle ennen kuin suostuin edes sitä sen enemmän ajattelemaan.

No miten sitten kävi kun loppujen lopuksi sen itselleni hankin?


Voisin vaan jättää nämä kuvat tähän ilman mitään sen suurempaa selitystä,sen verran ketutuksen vallassa olin ensimmäisen pesun jälkeen! :D

Merkkiä en enää edes muista - nappasin tämän mukaan Manchesterista ja ajattelin mielessäni että nyt on aika päästä perille mistä tässä hehkutuksessa on oikein kyse.


Ensimmäinen kokemus kostealla meikkimunalla oli positiivinen - meikkipohja oli todella tasainen ja heleä vaikka tykkäänkin peittävämmästä pohjasta. Mattameikkivoiteet eivät myöskään tarttuneet kuivempiin kohtiin yhtä hanakasti eivätkä pakkaantuneet ihohuokosiin rumiksi.

Se mitä tapahtuikin seuraavaksi on täysi mysteeri. En uskonut itselläni olevan niin rajut otteet mutta ensimmäisessä pesussa sieni vaan REPESI. Tämä on todella tiivis ja sainkin sen melkein lentämään sormien välistä saunan puolelle sitä pestessäni. Tämä on niin tiivis ettei niin itse saippua kuin meikkikään tahdo lähteä tästä enää irti sinne joutuessaan.


Repeämisestä huolimatta jatkoin sitkeästi tämän kokeilua ja toisessa pesussa sienen pinta alkoi jo halkeilla. SIIS MITÄ.

Toivon kovasti että tämä nyt oli vaan surkealaatuinen kopio muista meikkimunista,olisi nimittäin kiva jatkaa näiden kanssa puuhastelua ilman jokakertaista tuhoa ;)


Luotatteko te originaaliin meikkimunaan vai oletteko löytäneet hyvän dupen?

6 kommenttia:

 1. Muutamia dubeja olen testannut ja ehkä niistä paras on Real Techniquesin meikkimuna, mutta ehkä kuitenkin mieluummin aitoon jatkossa tulen tarttumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Real Techniquesin versiota oon itekin miettiny,vielä kun ne ei oo aivan järjettömän hintasiakaan :)

   Poista
 2. Originaali on paras, melkein kaikki muut sienet kokeillut ja no ne ei vaan ole samoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..Eli sieltä suunnalta ei siis tule lohduttavaa tietoa :D

   Poista
 3. Mä en ole testannut sitä alkuperäistä, koska olen ollut tyytyväinen Real Techniquesiin. Siihen verrattuna monet halpikset tuntuvat huonoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on varmaan siihen nyt iteki käännyttävä! :D

   Poista