tiistai 12. heinäkuuta 2016

Sinistä sateeseen

Olenkin ehtinyt mainita miten olen huono sinisen värin kanssa. En oikein välitä siitä vaatteissa, se saa silmät näyttämään nopeasti punaisilta meikissä ja kynsissä.. En vaan osaa.

Poikkeuksia kuitenkin on ja jotkin sinisen sävyt ovat aivan järjettömän kauniita! Viime viikolla Mikkelin keskustan tulvaa katsellessa ei tehnyt mieli lakkailla kynsiäkään niin pirtsakasti vaan tartuin johonkin tummempaan.


Cadillacquer.. Tällä merkillä on joitain kauneimpia lakkoja mitä tiedän. Equinox on tumma merensininen jossa on erikokoista vihreää glitteriä. Sanoisin tätä ehkä jelly-tyyppiseksi lakaksi koska vaikka kerroksia olisi useampia, hohtaa edellisen kerroksen glitterit lakkakerroksen läpi.

Tässä on aivan uskomattoman kaunis sininen sävy ja tämän lakan kanssa jaksan lakkaillakin sen sen vaatimat ainakin kaksi kerrosta täyteen peittävyyteen. En uskoisi että kolmaskaan kerros tekisi pahaa.


Ja kestän vielä senkin että tämä kuivuu kauan kuin nälkävuosi - luojan kiitos on olemassa pikakuivarit! Omistan vain yhden lakan tältä merkiltä joten en tiedä onko kuivuvuus aina näin hidasta ja vaatiiko kaikki lakat useamman kerroksen mutta ah.. Kestäisin sen silloinkin<3

En halunnut kuitenkaan täysin vajota synkkyyteen joten laitoin nimettömiin Make Up Storen hiekkaisen Jessican. Olen edelleen sitä mieltä että tekstuurilakkoja on saatava lisää!


Viilailin muuten hetken mielijohteesta kynnetkin kulmikkaimmiksi - olen niin tottunut pyöreään muotoon mutta ajattelin että on aikakin kokeilla jo jotain muuta ;)


Onko Cadillacquer teille merkkinä tuttu?

2 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu, mutta sininen lakka noilla vihreillä glittereillä on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä merkillä on aivan ihania erikoisempia lakkoja<3

      Poista