perjantai 15. heinäkuuta 2016

Kun vaan ei.

Mainitsinkin aiemmin että nyt kohdalleni sattui hiuskiinne jonka kanssa en vaan tule toimeen. Minulla on useampi samalla viivalla oleva "lemppari" enkä ole ikina ajatellut olevani mitenkään kranttu hiuskiinteiden kanssa mutta.. Ei.


Toni&Guy on minulle merkkinä tuttu teini-iästä asti. Muistan kun näitä joskus myytiin Tallinnan laivalla ja sitä kautta minulle eksyikin ensimmäiset tuotteet. Ensimmäisen kerran Englantiin muuttaessani huomasinkin sitten että siellähän niitä myydään jokaisessa Bootsissa.

Toni&Guyltä tykkäsin tosi paljon syväpuhdistavasta shampoosta,kiiltovoiteesta ja lyhyiden hiusten aikaan kiiltopuikosta.


Niinpä en ajatellutkaan että tämän kanssa olisi mitään ongelmia.

Hiuskiinne lupaa aamusta iltaan voimakasta pitoa,sitähän yleensä olenkin vailla. Tykkään siitä että kun kerran hiukset "kiinnitän",ei sitä tarvitse enää sen jälkeen murehtia. Hiuksia kiinni pitäessä on todella rasittavaa jossei "vauvahiukset" kestä muiden hiuksien mukana tai että jakaus pörröttää.

Mikä sitten meni vikaan? Kaikki alkoi mennä vikaan jo tuoksusta lähtien.


Hiuskiinteen tuoksujen kanssa en todellakaan ole valikoiva tai odota paljon mutta jokin tässä tuoksussa häiritsee siinä määrin että haistan sen pitkin päivää. Toinen ongelma on se että mistä tämä voimakkaan pidon lupaus oikein tulee.. Tätä sumuttaessa,niin läheltä tai kaukaa,hiukset muuttuvat ainoastaan todella likaisen näköisiksi ja sumppuun liimaantuneen näköisiksi.

Kuitenkin vaikka hiukset näyttävät likaisen liimautuneilta,ei tässä mitään pitoa ole! Vauvahiukset eivät asetu alunalkaenkaan ja jakaukselle ei tapahdu muuta kuin mystinen "öljyyntyminen" mikä saa raivonvaltaan kun pesen hiukset joka ilta joten niiden ei todellakaan pitäisi näyttää siltä.


Niinpä kysyisinkin,mikä on sinun lemppari hiuskiinteesi ja miksi?


Sen lisäksi,ihanaa viikonloppua ja perjantaita<3

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan edullisista John Friedan hiuskiinteitä 4 ja 5 tasot ovat parhaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollu tota Friedaa ja se on sellanen perussimppeli :)

      Poista