maanantai 11. heinäkuuta 2016

Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Flawless

Vilautinkin yhden postauksen lopussa että Englannista saapui taas ihanan tyttömäinen "selviytymispaketti" eli muutama meikkipaletti. Nyt ajattelinkin näyttää teille Revolutionin Flawless-meikkipalettia ja kertoa vähän ensivaikutelmia.


Tämä ruusukullan villitys on yltänyt myös Revolutioniin asti,on tässä nimittäin niin ihana pakkauspahvi! Muuten paketti on totuttua kiiltävän mustaa muovia ja sisäkannessa on iso peili.

Mukana sisällä tulee myös suojamuovi josta löytyy taas kaikkien sävyjen nimet. Voisi taas melkein lyödä vetoa miten pitkään nimimuovi kestää tallessa.. ;)


Sisällä on 32 luomivärinappia joista löytyy niin mattaa,satiinista kuin metallinhohtoistakin. Sävymaailma pyörii neutraalin rajamailla mutta mukaan on heitetty myös joitakin punaisia tuomaan vähän säväkkyyttä. Olen noita punaisimpia jo kokeillutkin ja olen aivan myyty<3

Mattavaaleat ovat hyvin usein ja useilla merkeillä heikompia pigmentiltään ja samoilla linjoilla kestetään tässäkin. Tykkään todella paljon erilaisista metallinhohtoisista luomiväreistä ja sillä harmittaakin että aika iso osa tämän paletin metallinhohtoisista sävyistä on varsinkin napakammalla siveltimellä otettuina murenevia. Jotkin sävyt taas ovat sen verran rakeisia että niiden pigmentti on vaikeampi saada tarttumaan - tosin siinä mukaan tuleekin sitten hyvä luomivärinpohjustaja!


Paletissa on omaan makuuni liian monta aivan liian samantyyppistä mattavaaleaa mutta sitten taas olin aika vaikuttunut miten ihana sekoitus tässä on erilaisia metallinhohtoisia pronssin sävyjä. Koska oma ihoni on niin vaalea,on paletissa ainoastaan muutama minulle korostusväriksi sopiva nappi,olisinkin toivonut tässä olevan vähän enemmän hohtavia vaaleita sävyjä. Niitä mattavaaleitahan tosiaan löytyy mutta jos käytän mattasävyjä on en poikkeuksetta tummia joten ainakin osa paletista on minulle "hyödyttömiä"

Tykkään kuitenkin miten tähän palettiin on kerätty eri sävyjä niin luonnolliseen kuin näyttävämpäänkin meikkiin. Ja mitä luultavimmin jos et ole kuolemankalpea niin kuin minä,on tämä sinulle vieläkin näppärämpi ;)


Mitkä sävyt ovat teillä eniten käytössä?

2 kommenttia:

  1. Ihana paletti, noi punaiset sävyt näyttää kyllä herkuilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on tullu aivan ihanan paljon paletteja ulos jossa on lämpimiä punasävyjä<3

      Poista