torstai 7. heinäkuuta 2016

Melkein täydellinen sävyn korjaus

Sävyn korjaus on nyt kova sana aivan niinkuin NYX:kin tuntuu olevan. NYX:ltä löytyy vaikka minkälaisia värinkorjaustuotteita mutta itse kaipailen lähinnä vihreitä sävyjä taittamaan kasvoillani jatkuvasti vierailevaa punaisuutta. Kokeilin kaupassa myös NYX:n nestemäistä vihreää värintaittotuotetta mutta huomasin sen häivyttämisen olevan jo kaupassa niin hankalaa että jätin sen ostamatta.


Nappasinkin sitten mukaani HD Finishing Powderin sävyssä Mint Green. Viimeistelypuuteri on niin hailakan vihreä ettei sitä oikein edes meinaa vihertäväksi tajuta ellei sen rinnalle ole jotain täysin valkoista. Kaupassakin vertailin tätä saman linjan valkoiseen versioon että varmasti oikea tuote oli lähdössä mukaani ;)

Puuteri on todella hienojakoinen mutta se jättää ihon kalkkisen näköiseksi jos sitä levittää kasvoille liian avokätisesti. Se loistava puoli minkä tässä olen huomannut on se että tätä käyttäessä voin käyttää niitä minulle liian vaaleanpunaisia meikkivoiteita ja taittaa sävyn neutraaliin yksinkertaisesti!

Oma ihonsävynihan on todella vaalea mutta keltapohjainen ja vaaleammissa meikkivoiteissa vaalein sävy on lähes poikkeuksetta vaaleanpunapohjainen kun taas ensimmäinen keltapohjainen on jo huomattavasti tummempi - tällä saa siis senkin vaaleimpien meikkivoiteiden ongelman hävitettyä!


Minulla on siis tähän vähän viha-rakkaus-suhde.

Tykkään siitä että nyt voin huoletta käyttää myös niitä omalle iholleni väärällä pohjasävyllä varustettuja mutta tarpeaksi vaaleita meikkivoiteita mutta en tykkää siitä että unisena näytän siltä kuin olisin tyrkännyt nenän jauhopussiin. Jos lisää hyviä puolia etsitään,häivyttää tämä hieman ihohuokosiakin!


Taitatteko se värisävyjä kasvoilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti