tiistai 5. heinäkuuta 2016

Ensikosketus bakingiin

Olen todella myöhässä tästä villityksestä eli bakingistä. Siinähän siis "leivotaan" peiteaineet iholle jotta saadaan kasvoille enemmän muotoa ja meikille kestävyyttä. Bakingin lopputulos ei pitäisi silti olla raskas tai kökköinen vaan tasainen ja heleän näköinen.


Minulla on muutenkin aika jylhän näköiset kasvonpiirteet joten en voinut olla repeilemättä omalla peilikuvalleni irtopuuterin "muhitusaikana". Paksu puuterikerros levitetään vaan niille alueille joille on ensin häivytetty pelottava määrä (yleensä) omaa ihonsävyä vaaleampaa peiteainetta. Minä levitin ja häivytin peiteainetta leukaperiin, poskille, poskipäille, nenän päälle, silmien alle ja kulmien väliin häivyttäen otsalle.

Bakingillä pitäisi myös saada ihan erilaista kestävyyttä meikille eli useat leipovat meikit kasvoilleen niille kohdille jotka rasvoittuvat kaikista voimakkaimmin.


Itse käytin bakingissä irtopuuterina essencen Stay All Day-irtopuuteria. Jotta kerros varmasti olisi mojova, levitin sen kostealla meikkimunalla taputtelemalla peiteaineen päälle. Uskoisin tosin että tämä irtopuuteri oli minun kohdallani virhe - olen jo normimeikissä huomannut että tämä on runsaasti mattaava ja jopa kiristävä joten voitte kuvitella miltä tämä tuntui paksuna kerroksena! :D

Odottelin kymmenisen minuuttia (useat pitävät pidempään) ja sudin pehmeällä puuterisiveltimellä ylimääräiset kasvoilta pois. Levitin aurinkopuuterin ja viimeistelin lopun meikin. Ja mikä on sitten viimeinen tuomio tästä?


Tämä selkeyttää huomattavasti kasvonpiirteitä ja tuo heleyttä. Itse uskoisin että käyttämissäni tuotteissa olisi parantamisen varaa - irtopuuteri kiristi ihoani rankasti tämän jälkeen joten se sai tämän todellakin tuntumaan naamiolta. Omistan vaan yhden itselleni liian vaalean peiteaineen ja se menikin sitten lähes valkoisen puolelle tehden minusta kalpean aurinkopuuterista huolimatta.

Mitään suuria muutoksia en esimerkiksi silmänympärysjuonteissa huomannut mutta kestävyys on kyllä erilainen kuin normaalilla meikkipohjalla.


Viimeisenä kevennyksenä halusin heittää tänne kuvan siitä mitä postimies tänään toi Englannin paketista,en ehkä kestä<3


Mikä suhde teillä on bakingiin?

4 kommenttia:

 1. Mä en ole tuota vieläkään kokeillut :D Mielessä kyllä ollut.. Jospa sitä kesälomalla olisi aikaa testailla!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli tuo mullakin sellanen kokeilu ettei ois tullu mieleenkään lähtee tuota kokeilemaan kiireessä tai jos ois jonnekin pitäny just sillon lähtee! :D

   Poista
 2. En ole bakingia koskaan kokeillut, vaikka olisi hauska nähdä miltä se näyttäisi omilla kasvoilla. Ehkä voisi silti tuntua, että on liikaa meikkiä kasvoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuli kyllä vähän urpo olo tossa muhitteluvaiheessa.. x) Ainakin ton irtopuuterin kanssa tuli niin kiree olo ettei ollu järin hehkee fiilis.

   Poista