keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Edullinen sivellinlemppari

Hyvää keskiviikkoa Ihanat<3

Minulla se viikonloppu sitten venähti kun yksi rakkaimmista ystävistäni piipahti useammaksi päiväksi kylään ja eihän siltä puheen määrältä saanut mitään muuta sitten tehtyäkään ;)

Mutta tänään puhutaan siveltimistä.


Essencen tuotteet jakavat mielipiteitä jo hintansakin puolesta mutta minullehan esimerkiksi Essencen ripsarit ovat jotain jotka kiertävät jatkuvasti meikkipussissa. Niinpä nappaankin merkiltä mukaani aina jotain uutta kun minulla on menoa samaan suuntaan josta Essencen lähin myyntipiste löytyy.

Muutaman euron tappiot ei tunnu niin pahalta jos tuote ei olekaan itselleni toimiva ja nyt kävikin niin että näitä siveltimiä on tullut hankittua useampia!


Essencen Eye Blender sivellin on kauniin violetti lähes pörröinen sivellin. Varsi on kevyttä muovia ja harjaosa itsessään synteettinen mutta pehmeä. En odottanut tältä mitenkään aivan hirveästi mutta tämä on aivan ihana!

Harjaosa ei ole kovin tiivis ja tällä onnistuukin tummemman luomivärin häivytykset lähes olemattomiin aivan loistavasti. Harjaosa tuntuu pehmeältä ja sivellin itsessään kädessä kevyeltä. Edes pestessäkään tästä ei lähtenyt irti yhtään ainutta karvaa.


Olenkin jo ostanut näitä useamman jemmaan laiskana siveltimien pesijänä - parin euron sijoitus näihin on huomattavasti vähemmän mitä olisin ollut näistä maksamaan! Laadullisesti ja tällä saatavaan lopputulokseen olin siis todella yllättynyt.

Aina siveltimien ei tarvitse olla tyyriitä,täytyy vaan löytää ne helmet halvemmista.


Mikä sivellin teillä toimii häivytyksessä?

2 kommenttia:

  1. Jontekin tosi suloisen näköinen sivellin. Mulla on vastaavan näköinen Mariela Sarkiman sivellin Cailapilta, jota käytän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaki tuo on harvinaisen sympaattinen! :D Sarkiman siveltimistä oon kuulluki mut en oo saanu kokeiltua :)

      Poista