torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkynsiä!

Joskohan nyt nuo lämpimät ilmat kestäisivätkin maisemissa jonkin aikaa että voisi kirjoitella ihanan pirtsakoista kesälakoista ;) Täällä idässä tuntuu aina olevan ihan omat ilmansa - silloin kun muualla on pilvistä on täällä helle ja silloin kun muualla on -10 on täällä -25. No.. Nyt täällä vielä paistaa aurinko! Tässä siis muutama suositus.


Halusin napata kesäkavalkadiin viisi ihanaa ja kesäisen pirtsakkaa lakkaa. Yksi näistä tosin soveltuu lähinnä päällyslakaksi mutta onhan kynsissä oltava yksityiskohtiakin!

Mukana on kolme creme-lakkaa, yksi hieman kimmeltävä ja yksi päällyslakka.


SinfulColorsin Retro Rosie* on näkynytkin täällä ainakin yksissä lakkauksissa.  Kyseessä on yhdellä kerroksella läpikuultavaksi jäävä hempeän vaaleanpunainen lakka joka on täynnä pienen pientä vaaleaa hitulaa.Tämä näyttää kauniin huolettomalta yhdellä kerroksella mutta huomattavasti tyttömäiseltä kahdella.

Color Clubin My Generation on pohjaltaan läpikuultava jossa on useamman kokoisia valkoisia ja neon pinkkejä palluroita. Vai kuusikulmaisiakohan möykkyjä nuo ovat ;) Ehkä kynsibloggaajan ura ei ole edessä.. Tämän tyylinen päällyslakka antaa erilaista lookia ja enemmän väriä mihin tahansa lakkaan. Tosin jos sen yhdistäisi vaaleanpunaiseen,olisi ylityttömäiset lakkaukset taattu!


Sally Hansenin Insta-Drin Lickety-Split Lime on näkynyt täällä useita kertoja. Tämä on ollut kauan yksi lemppareistani nopean kuivuvuuden ja jo yhdellä kerroksella peittävyyden takia. Tämän creme-lakan vihreä on säväkkä muttei tee kalpeintakaan ihoa likaisen näköiseksi.

Sally Hansenin Miracle Gelin Malibu Beach on toiselta bloggaajalta hiljattain saatu ja AIVAN IHANA. Sävy on aivan uskomattoman kauniin persikkainen! Jos siis tekee mieli hemppistellä muttei pinkit säväytä,tässä toinen vaihtoehto ;) Tässäkin kyseessä on creme-lakka ja nämä ovat niitä markkinoita vallanneita geelilakkoja joiden luvataan kestävän kynsillä normilakkoja paremmin. Minulla tämä ainakin tuntui kestävän viitisen päivää ihan hyvänä.

KIKOn 345 on joukon kolmas creme viileän minttuisessä sävyssä. En yleensä suosi sinisiä, vihreitä tai violetteja mutta näissä mintunsävyisissä lakoissa on vaan sitä jotain. Tämä ei tappele oman keltapohjaisen ihonvärini kanssa ja kaikessa hailakkuudessaan silti tuo vähän väriä kuitenkaan huutamatta huomiota. Tässä tuleekin sitten esille se creme-lakkojen tyypillinen piirre - kaksi kerrosta se vähintään vaatii ollakseen täydellinen. Tosin tämän kanssa voin nähdäkin sen vaivan ;)


Mikä näistä päätyisi kynsille ruudun sillä puolen? Vai joko oma kesälemppari on valittu?
 

*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Kyllä toi lime lakka houkuttaa eniten näistä. Mulla on viime aikoina ollu kynsillä sinistä ja vihreää ja siltä väliltä. :D

    VastaaPoista