keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Lempparimerkin pikakuivattavaa

Sehän ei ole mikään salaisuus että minulla on heikko kohta Sally Hansenin lakkoihin,varsinkin merkin nopeasti kuivuvista creme-lakoista nousi nopeasti hitti minun lakkailuissani niin pigmentin kuin kuivumisajankin takia.

Olen taistellut jo kauan pikakuivareiden kanssa ja odotin niin paljon Hansenin pikakuivarilta. Nappasin sen mukaani Manchesterista ohimennen ja no.. Uteliaisuudesta.


Sivellin tässä on kapeampi kuin Essien pikakuivarissa mutta järkevän kokoinen tähän tarkoitukseen. Mikä tuli minulle suurimpana yllätyksenä oli koostumus - tämä on todella ohutta ja nestemäistä. "Tuoksukin" on pikakuivarille ei-niin-ominainen vaan ennemminkin hyvin normaalia kynsilakkaa vastaava.

Ohuen koostumuksen takia tämä ei tee paksua ja "kuperaa" pintaa kynteen vaan tämä käyttäytyy hyvinkin pitkälti aivan kuin normaali päällyslakka. Tykkään itse paksummasta pinnasta pikakuivarin tuloksena - jos käyttää esimerkiksi hileitä tai leimauksia on kiva että pinnasta tulee siitä huolimatta tasainen ja kiiltävä. Tosin voihan tätäkin lätkiä useamman kerroksen.


Tämä ei kutista lakkauksia järkyttävästi eikä ole minulla tähän mennessä levittänyt leimauksia. Mitä tulee siihen pikakuivattamiseen,on Seche Vite esimerkiksi huomattavasti nopeampi ja Essienkin versio tätä nopeampi. Tosin olen pistänyt merkille että mitä nopeampi pikakuivari on,sitä enemmän sillä on myös negatiivisia vaikutuksia lakkaukseen.

Ohut koostumus ei ehkä tuo sitä minun kaipaamaani paksua pintaa ensimmäisellä sipaisulla mutta siinä on se loistava piirre ettei se sitten myöskään liisteröidy niin nopeasti. Olen nyt käyttänyt pullosta ehkä 1/4 osaa eikä koostumuksen muuttumisesta ole tietoakaan.


Sally Handenin Insta-Dri on hyvä peruspikakuivari niille jotka eivät halua hifistellä,kaipaavat pikakuivaria joka ei liisteröidy ja malttavat odottaa kuitenkin jokusen minuutin. Arvelisin että varsinkin niille joilla pikakuivari ei ole viikottaisessa käytössä olisi tämä jo koostumuksensa takia loistava vaihtoehto ettei pikakuivari ehdi mennä "pahaksi" ennen kuin pullo on edes puolessa välissä!


Mitkä on teidän kriteerinne pikakuivarille?

Ihanaa viikonloppua<3

2 kommenttia:

  1. Haluan leveän siveltimen, koska haluan, että pikakuivattajan saa 1-2 vedolla kynnelle. :) Ja toki plussaa on se, että ei kuivahda heti pulloon ja se, että heikennä itsellä lakan kestoa, jotkut pikakuivattajat aiheuttaa itselle sitäkin, mm. se kaikkien (ei sinun) hehkuttama Seche. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Seche on kyllä.. :D Onhan tuo levee sivellin näppärä siinäkin ettei niin "ehdi" levittää mahdollisia koristeluita. Ite taas tykkään paksummasta pinnasta joten se olis ehdotonta plussaa!

      Poista