maanantai 13. kesäkuuta 2016

Wine stained

NYXin huulituotteet on niin hehkutettuja ja rakastettuja että onhan se nyt tiedettävä mistä tässä kohussa on oikeen kyse.

Erilaisia huulituotteitahan siis tältä merkiltä löytyy,vähän joka koostumuksessa ja sävyssä. On itseasiassa melkein uuvuttavaa koittaa löytää valikoimista joku sävy joka olisi se "oma juttu" :D


Copenhagen näyttää putkilossa todella tummalta mutta levittyy ohuena kerroksena huomattavasti vaaleampana huulille. Arvelisin että tätä hieman kerrostamalla tai rankemmalla kädellä levitettäessä tästä saisi todella tumman. Tästä tuleekin juuri mieleen viinin tahrimat huulet aivan kuin otsikosta voi päätellä :)

Tämä on koostumukseltaan Soft Matte Lipcream ja jo levittäessä se tuntuu hieman kuivalta muttei kuitenkaan kuivahda aivan kiristävän kuivaksi huulille. Ohuena levittyvä kerros tuntuu ihan miellyttävälle - vähän niinkuin huulilla ei olisi mitään.


Jotenkin tykkään tästä oman ihonsävyni kaverina vaikka tämän kanssa mennäänkin todella oman mukavuusalueen ulkopuolelle! Pelkään tummien punien tai huulikiiltojen kanssa aina sitä että se on kohta pitkin naamaa,tämäkin kun on tapahtunut useamman kerran ;)


Mitä koostumuksia te suositte?

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis sävy, sopii sulle hyvin. :) Mä en tykkää kovin liukkaista, huomaan että ikä on tehnyt tehtävänsä ja sellaiset uppoaa helposti juonteisiin. Joten puolihimmeät koostumukset on mun suosikkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Täällä yleensä suositaan vähän liukkaampia huulituotteita.

      Poista