keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Huulet ColourPopilla x2

Ensimmäisenä haluan mainita että arvonta on suoritettu ja voittajaan otettu yhteyttä. Onnea vielä ^_^


Mutta tänään puhutaan siitä miten minulla kävi onni ja voitin ihanalta Diary Of A Shopaholicin Marilta ColourPopin kosmetiikkaa!

Setissä oli kaksi Colourpopin Lippie Stixiä ja neljän setti luomivärejä. Täytyy sanoa.. En voi uskoa miten huikea laatu näissä oikein on! Tänään kirjoittelen huulituotteista,myöhemmin sitten ah niin ihanista luomiväreistä<3


Aquarius on creme laatuinen,vaniljakahvin tuoksuinen huulipuna. Se levittyy huulille aivan unelmapehmeänä ja jotenkin ihastuin välittömästi tähän jopa ysäri-viboja antavaan sävyyn! Oma ihonsävyni on niin vaalea että joskus huulipunatuotteista oikeiden sävyden löytäminen on hankalaa etten näytä entistä kalpeammalta tai ihoni sävy likaiselta.

Tykkään Lippie Stix-huulituotteiden pakkausmuodosta - kapeampi levityspää on simppeli ja se on helppo kiertää ulommas tarvittaessa.


Poppin' on äräkän retiisinpunainen ja matte laatuinen. Tämä ei levity ihan niin notkeasti mutta pigmentti on HUIKEA eikä tämä kuivu huulille karstaiseksi. Levittyvyys on priimaa vaikkei tämä olekaan niin liukas. Vaikka pigmentti on todella voimakas,on tämäkin helppo levittää tarkasti kapeamman levityspään takia.

Tämä myös tarraa huuliin aika tehokkaasti - poispyyhkimisen jälkeen pystyi vielä selkeästi erottamaan huulipunan sävyn huulilta. Matte-laatunsa takia tämä on kuivakka mutta en koe tätä mitenkään voimakkaasti kuivattavaksi niinkuin monet matte-huulituotteet.


Joko te olette hairahtuneet ColourPopiin?

6 kommenttia:

 1. Näyttää upealta tuo Poppin`sulla! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat sävyt. :) Harmi kun ColourPopia ei saa Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varsinki ku se on niin edullinen suhteutettuna laatuun! :)

   Poista
 3. Tosi kiva, että oot tykännyt! Molemmat sopii sulle tosi hyvin, mutta etenkin Poppin' on aivan huikee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu aivan häkeltyny näiden laadusta,tuo Popppin' kestää ku tauti! :D

   Poista