tiistai 28. kesäkuuta 2016

Väsynyttä meininkiä ja irtoripsiä

Täällä on ollut Juhannuksen jälkeen harvinaisen väsynyt meininki. Olisikin edes samasta syystä kuin valtaosalla suomalaisista mutta ei.. ;)

Onnistuin Juhannuksena "eheyttämään" vanhan niskavamman joten jopa meikki on valtaosin pidetty minimissä. Olisinkin edes rymynnyt keskikesän kunniaksi että olisi hyvä tarina kerrottavana mutta totuus on se että heräsin vasen käsi lähes täysin toimimattomana ja yläkroppa täysin liikkumattomana.

Voittekin siis kuvitella miten on järki jäässä kun napsii lihasrelaksantteja, kipulääkkeitä ja tulehdusta tappavia lääkkeitä kolme kertaa päivässä. Tosin,mihin sitä järkeä tarvitseekaan kun kroppa ei toimi ;)


Tämän hetken tylsän lookin sijaan kerkesin kuitenkin ennen tätä vähän ryhdistäytyä, nimittäin irtoripsien saralla! En ole koskaan edes harkinnut ripsienpidennystä mutta silloin tällöin on ollut hauska leikitellä irtoripsillä. Harvoin käytettyinä ne vaan tuntuivat niin vaivalloisilta ja vaikeilta.

Niinpä olikin aika ottaa ripsiin pieni spurtti ja kokeilla miltä ne oikeasti tuntuu :)


Jos seuraat sivuani facebookissa, näitkin jo tämän Juhannus-meikkini. Kaverini kutsui minua riikinkukoksi joten pitäydytään siis siinä ;) Riikunkukkomeikissä yhdistyy kahvinruskea, oliivinvihreä, turkoosi ja kulta.

Sen lisäksi oli tottakai lisättävä soppaan näyttävät irtoripset! Olen nyt valtaosin kokeillut Eyluren versioita joika nappasin Manchesterin Superdrugista mukaani mutta en ole vieläkään löytänyt niitä ehdottomia lemppareitani jotka tuntuisivat "omilta".


Olen yhdistellyt irtoripsiä neutraaleihinkin meikkeihin - eihän irtoripsien tarvitse olla mitenkään spesiaali juttu ;) Irtoripset tuo meikkiin enemmän sitä jotain, tietynlaita näyttävyyttä.

Olen eniten tähän mennessä tykästynyt puolikkaisiin ripsiin jotka siis ovat ainoastaan silmien puolesta välistä ulkokulmiin tai sitten kokonaisiin tuuheisiin, ulkokulmiin päin piteneviin.


On ollut jännä huomata miten hillitön ero voi olla eri merkeillä, materiaaleilla ja istuvuudella. Joissakin ripsinauha on aivan liian jäykkä eikä se asettuisi mukavasti mitenkäänpäin, joissakin taas on tajuttu laittaa lähes läpinäkyvä "naru" ripsinauhaksi joka mahdollitaa sen että ripset ovat juuri siellä missä pitääkin.

Osa hifistelee jopa ripsiliimojen kanssa mutta koska minulla ei ole sen kummempia allergioita, en ole siihen ruennut. Nappasin mukaani Bootsista Bootsin oman ripsiliiman ja hienosti toimii! Yhdetkään ripset eivät ole lähteneet irti tai aiheuttaneet ongelmia. Asiasta kukkaruukkuun, olen jotenkin todella skeptinen niiden ripsien suhteen joissa pitäisi olla jo valmiiksi liima ja ne vaan tumpataan ihoon kiinni, how can that even work? O.o
Käytetäänkö siellä päässä irtoripsiä? Ihanaa keskiviikkoa Muruset<3

6 kommenttia:

 1. Itse olen lähinnä juhlameikkeihin joskus käyttänyt irtoripsinauhasta puolikkaan :D Kokonainen ei aina oikein kunnolla asetu ja jo puolikkaalla saa aika kivasti näyttävyyttä aikaan :) (Tämän vinkin taisin bongata joskus Glitz&Glamin Minnalta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo puolikkaat on kyl niiiiin paljon helpompia! Eikä ne ärsytä silmiä samalla tavalla jos on herkemmät silmät :)

   Poista
 2. En käytä, jotenkin olen kokenut ne vaivalloisiksi, mutta ehkä vika onkin ollut huonoissa irtoripsissä. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon iteki kerran jos toisenki noitunu noiden kans.. :p Jotkut ripsinauhat on niin jäykkiä et ne ei varmaan tarttus ees pikaliimalla! :D

   Poista
 3. Joskus olen käyttänyt irtoripsitupsuja, mutten kokonaista nauhaa. Ehkä juhlatyyliin, mutta arkena en osaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tupsut mulla on jääny vielä kokeilematta,ehkä sitä seuraavaks.. :P

   Poista