tiistai 28. kesäkuuta 2016

OGX ja kookosvesi

Ja vielä löytyy lisää OGX:ää!

Hyvin usein minulle on kantautunut lähinnä hoitoaineita tältä merkiltä mutta kerrankin on jostain sarjasta shampoo ja hoitoaine. On aina niin ihanaa kun Englannista tulee "selviytymispaketti" eikä ikinä tiedä mitä sieltä tulee<3


Kookos tuntuu nousseen taas pinnalle kosmetiikassa ja tälläkin merkillä on useampi kookostuote. Siinä missä kookosmaito-sarja tältä merkiltä ravitsee, on tämän kookosvesi-sarjan tarkoitus antaa kiiltoa, kosteutusta ja keveyttä hiuksille. Tällä sarjalla on muuten jo käytössä merkin uudistuneet purkit, enemmän pitkulaiset vanhoihin verrattuna.

"Drench your dehydrated strands in this ultra-lightweight, hydrating formula with coconut water, electrolytes, and coconut oil. This supercharged blend helps to transform dry, parched hair into silky, shiny perfection."

En yleensä suosi tämän tyyppisiä tuotteita - hiukseni saattavat kaivata ilmavuutta mutta pituuden ja värjäämisen ansiosta ennen kaikkea kosteutta, silottavuutta ja hoitavuutta.


Kookosvesi-hoitoaine on keskipaksua ja tuoksuu aivan Pina Coladalle! Tässä mennään tuoksun makeudessa jo siihen pisteeseen että herkempi nenäisille saattaisi tulla paha olo ;) Vaikka koostumus onkin aika täyteläisen tuntuista, olin pettynyt siihen miten vähän tämä loppujen lopuksi hiuksia hoiti.

Vaikka tämän luvataan kosteuttavan hiuksia, oli arvattavaa ettei keveys ja hoitavuus vaan kulje käsi kädessä. Hiusten kuivuessa hiukset olivatkin pinnaltaan vähän "pörröiset" ja sameat. Uskoisin että tämä toimisikin huomattavasti paremmin lyhyemmillä hiuksilla!


Tämä shampoo on koostumukseltaan hassua. Jotenkin ajattelin että tämä on vesimäisen ohutta mutta purkista puristaessa sieltä ilmestyikin lähes hyytelömäistä geeliä! Tämä vaahtoaa hyvin eikä annostelussa tarvitse olla runsaskätinen.

Tässä tuoksu on vielä hoitoainetta terävämpi mutta valtaosa tuoksusta valuu kuitenkin viemäriin. Tämä pesee hiukset puhtaaksi muttei kuitenkaan takkuiseksi - se onkin oikeastaan ainoa vaatimukseni shampoon suhteen. Tämä on mielestäni ihan ookoo perusshampoo mutta ei yllä suosikkeihini niin tuoksunsa kuin koostumuksensakaan puolesta.


Fanitellaanko siellä kookosta?

2 kommenttia: