torstai 30. kesäkuuta 2016

Kynsinauhojen hellimistä

Tänään höpöttelenkin vähän tuntemattomammasta kynsiöljystä. Tai siis tuntematonhan se ei niinkään ole, vähemmän tunnettu vaan näillä leveyspiireillä :)

Famous Names LLC ei ole yrityksenä niinkään vanha. Merkki on perustettu vasta vuonna 2010 mutta sen tuotteet ovat saaneet jo tähän mennessä monet ammattilaiset luottamaan tuotteisiinsa.


Dadi' Oil on keltaista, kynsilakkapullossa tulevaa kynsinauhaöljyä. Levitysmuotona tässä on näppärästi leveä kynsilakkasivellin jolla on helppo hölväillä niin kynnet kuin kynsinauhatkin. Siitä päästäänkin tuoksuun.. Voin myöntää että opin rakastamaan tätä mutta missään nimessä se ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä!

Tämä öljy on Amerikassa Organic-sertifioitu, 95%:sti vain luonnollisia ainesosia sisältävä. Kaikille kosmetiikkaintoilijoillehan taitaakin olla selvää ettei se luonnollisin vaihtoehto välttämättä ole se nenäystävällisin ;)


"Dadi' Oil is a nail&skin treatment oil designed to deliver flexibility, toughness and shine to the natural nail, nail enchancement and the skin! Dadi' Oil penetrates quickly and leaves no greasy after-feel."

Minulle tuli täysin yllätyksenä miten hyvän sekoituksen erilaisia öljyjä tätä sisältää. Tästä löytyy muun muassa avokadoöljyä, oliiviöljyä ja jojobaöljyä. Sen lisäksi sekaan on vielä heitetty e-vitamiinia ja 21 erilaista luonnollisesti uutettua tuoksuöljyä. Tuoksuöljyjen määrä yllätti - kyllähän tämä tuoksuu mutta ei niin voimakkaasti mitä voisi kuvitella! :D


Itse hölväilen tätä raskaalla kädellä puhdistetuille kynsille, kynsinauhoille ja kynsien alle. Annan öljyn hetken seistä kynnen pinnalla kunnes hieron sen paremmin ihoon. Tässä vaiheessa se imeytyykin yllättävän hyvin!

Olen käyttänyt tätä uskolla jo useamman kuukauden joka kerran lakkojen vaihdon yhteydessä ja täytyy sanoa että kyllä toimii. Pohjalakkana käytän nimittäin usein Trindin Nail Repairia joka on tunnettu siitä että se pätkäisee kynnet poikki kovettaessaan jos kynnet ovat liian kuivat - niin ei ole kertaakaan päässyt käymään tämän aikana.

Oman öljyni hankin toiselta bloggaajalta mutta Suomessa taitaa olla muutamakin verkkokauppa jotka tätä myyvät - ei kun kokeiluun sielläkin ;)


Mitä tuotetta siellä käytetään kynsienhoitoon?

2 kommenttia:

  1. Mulla menee vähän kausissa milloin muistan kynsinauhoja öljytä/voidella, välillä täytyy myöntää, että käsienhoito jää lähinnä rasvailuun o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäs lähinnä muistaa paijailla kynsiä useemmin,on liian helppo vaa heittää uudet lakat just poistettujen tilalle.. :S

      Poista