perjantai 3. kesäkuuta 2016

Tunnustelua

Ensimmäisenä muistutus eli: Muistakaa ihanat että arvonta on auki maanantaiyöhön asti!


Sitten mennäänkin toiseen asiaan eli rajauksiin. Minua seuranneet tietävät miten rakastan rajauksia,varsinkin paksumpia ja näyttävämpiä. Minulla on ollut geelirajauspurkki joskus vuoooooosia sitten mutta se oli rakeista ja kuivaa,jotenkin kuvittelin että niinhän niiden kaikkien on sitten oltava.

Hankkiuduin siitä eroon ja kuljinkin nestemäisestä aina huopamaiseen rajauskynään asti vaan kulkeutuakseni takaisin geelirajaukseen kokeilun merkeissä.


Seventeen on yksi Englannin "drugstore" merkeistä eli se on edullinen ja helposti saatavilla. Tämä sympaattinen purkki taisi maksaa jotain viiden euron luokkaa joten nappasin sen mukaani silkasta uteliaisuudesta.

Rasiasta löytyi pikkupurkin seuralaisena pieni rajaussivellin. Sivellin soveltuu rajaushommiin ihan hyvin jos on vailla paksumpaa jälkeä,jos taas hakee kapeampaa,on syytä vaihtaa erilaiseen siveltimeen.


Mikä yllätti minut tässä täysin oli se miten PEHMEÄ tämä on! Ensimmäisellä kokeilulla kouhaisinkin tätä aiiiivan liikaa ja vasta nyt alan pikkuhiljaa oppia että tätä ei "raaputeta" siveltimeen vaan jo pienemmästä painalluksesta sivellin kirjaimellisesti uppoaa massaan. Tätä siis tapautetaan siveltimellä ja that's it!

Ensin geelirajaustuotteeni oli kuivan kova ja nyt ylipehmeä? Pistää vaan miettimään mikä sen oikeasti "pitäisi" olla..? :D

Hyvää jälkeä tällä kuitenkin tulee,jälki on todella tummaa,intensiivistä ja tämä kuivuu nopeasti. Ikinä tämä ei ole suttaantunut,edes helteillä,eikä varissut pois luomilta. En siis löydä tästä mitään pahaa sanottavaa,päinvastoin :)


Onko teillä lemppareita geelirajauksen saralla?

Ihanaa Viikonloppua!<3

2 kommenttia:

 1. Mä en oikeastaan käytä geelirajauksia, joten lempparia ei ole päässyt syntymään.

  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelillä on niiiiin simppeli rajata,vielä ku löytyis se itelle sopivin tapaus ^_^

   Poista