torstai 2. kesäkuuta 2016

Fortune Favours The Brave

Pohjustettakoon tätä sillä että eihän bloggaaja voi jättää hankimatta toisen bloggaajan aikaansaamaa palettia!

Makeup Revolution on päätynyt yhteistyöhön British Beauty Bloggerin eli Jane Cunninghamin kanssa jo viime vuonna mutta tänä vuonna Revolution julkaisi kauniin kullanhohtoisen paletin joka sisältää 30 Jane Cunninghamin valitsemaa luomivärisävyä. Juuri näiden sävyjen valitsemisen periaate oli se että tässä on kaikille jotain - niin eri ihonsävyille kuin ikäluokillekin.
 

Olin katsellut tätä jo hieman aiemmin mutta ärsyynnyin kun en ikinä löytänyt tätä "helpolla" - se oli loppu verkkokaupasta eikä sitä näkynyt kaupoissakaan. Niinpä meinasin saada slaagin käveltyäni oman kaupunginosani pieneen Superdrugiin ja siellähän niitä nökötti useampi pinossa!

Pahvikuoren takakantta kytistellessäni olin hieman pettynyt. Mielestäni kaikki värit vaikuttivat niin.. Harmailta. Tylsiltä. Liian samanlaisilta.


Mutta niinpä se sitten olikin että pakkauksen värisävyt olivat todellakin vain sinnepäin - paletin sisältä löytyi mattaa,metallinhohtoista ja helmiäistä. Olen ehtinyt kokeilla vasta muutamaa sävyä joten en ole vielä saanut muodostettua täyttä kokonaiskuvaa mutta hyvältä vaikuttaa tähän mennessä!

Mukana tuli myös pieni sivellin mutta totesin sen jo heti alkuun aivan liian "muoviseksi" ja tönköksi,nähtävästi olenkin jo korjannut sen pois ennen näiden kuvien ottoa ;)


Jotkin värisävyt ovat mielestäni vähän turhan lähellä toisiaan mutta toisaalta.. Pienetkin häivähdyserot sävyissä voivat tehdä ison eron meikkiin. Paletin välissä oli muovisivu jossa kerrotaan kaikki sävyt joten tässä ne nyt teillekin.

1. rivi vasemmalta oikealle:
Glimmer
Buffer
Peachy
Hope
Fortune
Skylight
Transformer
Midnight Rainbow

2. rivi vasemmalta oikealle:
Ice Cloud
Golden Coins
Cashmere
Tip Top
Yes Please
Green Machine
Smoothie

3. rivi vasemmalta oikealle:
Caffeine Fix
Latte
Pink Diamond
Creme
Drama Queen
Lonely Planet
Blacqua

4. rivi vasemmalta oikealle:
Soft
New World
Favour
Sunset Hour
Super Gold
Winning
Brave
The RevolutionTykkään näistä bloggaajien kanssa yhteistyössä tehdyistä tuotteista,tässkin on näppärää juuri se että vaikka napit ovat pieniä,on samaan palettiin on laitettu niin monta erilaista sävyä ja koostumusta!


Kiinnostaako teitä bloggaaja-tuotteet?

4 kommenttia:

 1. Mä olen aikaisemminkin katsellut tätä palettia! Tykkään tämän värisävyistä! Erityisesti noista ylemmän puoliskon väreistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä hauska sekoitus eri sävyjä,todellakin jokaiselle jotakin :)

   Poista
 2. Tilasin tämän juuri NordicFeeliltä koska niin herkullisen näköinen.
  Nyt odottelen malttamattomana että koska saan tän ihanuuden käsiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa et joku muukin pääsee tätä sipistelemään! :)

   Poista